Nyheder

29.09.2014:
Hersom/Bjerregrav tabte lokalopgøret i Løvel
Tjele Vest Sport vandt med 3-2 efter 3-0 føring.

Torsdagens udekamp mod TVS blev fra kampens start domineret af hjemmeholdet, som straks start satte HBI-holdet under pres. Allerede efter 10 minutters spil bragte sig foran 1-0, en føring som blev udbygget til 2-0, efter et kvarters spil.

Herefter fortsatte TVS´s dominans i resten af halvlegen, mod et HBI-hold, som kun kom frem til et par chancer i 1. halvleg.

2. Halvleg var blot 2 minutter gammel, da der igen var problemer i HBI´s forsvar, og TVS bragte sig foran 3-0. Herefter foretog HBI-holdet et par ændringer i opstillingen og kom bedre med i kampen, og efter 20 minutters spil, fik Søren Sjørring reduceret til 3-1,.

Og da Casper Andersen reducerede til 3-2 med 10 minutter tilbage af kampen, kom der for alvor spænding i kampen. HBI-holdet fik sat hjemmeholdet under pres, men formåede ikke at score yderligere og måtte derfor tage hjem med et nederlag på 3-2.