08.09.2014:
Blandet start for Hersom/Bjerregrav
HBI-erne har fået en blandet start med 5 point i 5 kampe.Vi har modtaget en kort status over kampene, som kommer her:

HBI-Ulbjerg
Efterårets første kamp efter oprykningen til serie 2 blev set frem til med stor spænding, idet det samtidig var lokalopgør mod Ulbjerg. HBI-holdet kom i kampens indledning til flere gode chancer, og fortjent kunne Søren Sjørring bringe holdet foran 1-0 efter et kvarters spil på et flot oplæg fra Eno Møller. Efter scoringen overtog Ulbjerg det meste spil, men HBI-forsvaret stod mod presset og kunne fortjent gå til pause med en 1-0 føring.

2. halvleg var blot et par minutter gammel, da Rasmus Koustrup udnyttede en løs chance til 2-0, men igen overtog Ulbjerg det meste af spillet, dog uden at komme til de helt store chancer. Kampens afslutning blev dog spændende, idet Ulbjerg satsede mere, men en velspillende Thomas Bonde i HBI målet tog de enkelte skud, der var på mål, og samtidig burde HBI nok have scoret yderligere på en af de mange contra chancer, som opstod i kampens slutning.

Arden-HBI
Udekampen mod Arden, et hold som var kommet skidt fra start, blev en kamp, som HBI-spillerne kan lære en del af. Allerede i kampens 2. minut bragte Arden sig foran 1-0 efter et hjørnespark i en situation, hvor HBI-holdet så meget skidt ud. Efter den hurtige scoring, trak Arden sig lidt længere tilbage, og HBI kom da også til et par chancer, som dog ikke blev udnyttet, mens Arden bragte sig foran 2-0 efter 25 minutters spil. Søren Sjørring fik dog bragt troen tilbage til HBI-holdet med en scoring i første halvlegs sidste minut.

2. halvleg var blot 5 minutter gamme,l da Jacob Albæk, fik udlignet til 2-2 på et oplæg fra Rasmus Koustrup, og det hele så lidt lysere ud for HBI, men desværre fik holdet aldrig helt fat i spillet, og 2. halvleg blev en lidt rodet affære. Og da Arden bragte sig foran 3-2 med 10 minutter tilbage, lignede det en afgørelse på kampen, som dog fik al spænding tilbage, da Søren Sjørring fik tilkæmpet sig et straffespark med blot 2 minutter tilbage af kampen. Straffesparket blev desværre brændt, og HBI måtte dermed indkassere det første nederlag i efteråret.

HBI-Nibe
Kampen mod Nibe blev en målrig affære. Nibe kom bedst fra start og kom da også foran efter 20 minutters spil på et contraangreb, og 10 minutter senere kom udeholdet yderligere foran på et selvmål af HBI. Herefter kom HBI-holdet bedre med i kampen og fik reduceret til 1-2, på et hovedstød af Eno Møller, en stilling som holdt til pausen.

Efter pausen scorede Nibe til både 1-3 og 1-4 indenfor de første 8 minutter, et par scoringer der vækkede HBI-holdet, som overtog mere og mere af spillet. Nicolaj Rasmussen fik reduceret til 2-4 efter 65 minutters spil, på oplæg af Søren Sjørring, som også stod for oplægget til Henrik Andersens reducering til 3-4, 10 minutter senere. Efter reduceringen til 3-4 fortsatte HBI-holdet med at presse Nibe, og kom da også til flere gode chancer, men ind ville bolden ikke. I kampens døende minutter øgede Nibe føringen til 3-5 på endnu et contra angreb.

Nørager-HBI
Lørdagens udekamp mod topholdet Nørager/Rørbæk var der set frem til med en vis skepsis pga. mange afbud, men HBI-holdet leverede en fremragende fight, og spillede 0-0 mod topholdet. I første halvleg var Nørager/Rørbæk toneangivende, og kom da også til et par chancer, som målmand Thomas Bonde tog sig af. HBI havde enkelte små chancer på contraer, som dog heller ikke blev til scoringer, og holdende kunne gå til pause med stillingen 0-0.

2. halvleg blev mere spændende. Nørager/Rørbæk havde stadig bolden mest, men HBI-holdet fik lidt mere styr på contraspillet, og kom da også frem til 3-4 rigtig store chancer, dog uden at få scoret. Da Rørbæk/Nørager så fik tildelt et tvivlsomt straffespark, så det sort ud for HBI. Nørager/Rørbæk brændte dog straffesparket, og HBI-holdet holdt stand i resten af kampen og kunne tage hjem med et velfortjent point.