Nyheder

04.11.2014:
Hersom/Bjerregrav spillede uafgjort i sæsonafslutningen
1-1 blev det mod RKG, og dermed holdt oprykkerne fast i serie 2.

Årets sidste kamp, en udekamp mod RKG, blev en jævnbyrdig kamp. I starten forsøgte RKG at lægge pres på, og kom da også til enkelte chancer, som dog blev reddet af en velspillende Thomas Bonde i HBI målet.

HBI-holdet kom da også til pæne chancer. Thomas Overby havde et par gode forsøg, og Casper Andersen havde et skud på stolpen, dog uden at det resulterede i mål, så holdene kunne gå til pause med stillingen 0-0.

I 2. halvleg fik de mange medrejsende tilskuere lidt mere spænding. HBI-holdet kom bagud 1-0, og RKG havde endnu et par forsøg, som Thomas Bonde igen klarede med et par flotte redninger. HBI fik da også udlignet på et straffespark af Søren Sjørring, som blev begået mod Thomas Overby. I kampens slutning forsøgte RKG at lægge pres på HBI-holdet, som dog formåede at modstå presset, og HBI fik derved afsluttet en fin sæson med endnu et godt resultat.