23.06.2014
Hersom/Bjerregrav smed 3-0 føring i en sæsonens kamp
Men det ændrer ikke ved det faktum, at HBI-erne er klar til serie 2 efter sommerpausen.

Forårets sidste kamp- en udekamp mod Purhus - startede fint for HBI-holdet, som satte hjemmeholdet under pres fra kampens start. Det blev da også til flere gode chancer, men først efter 25 minutters spil kom holdet foran 1-0 ved Søren Sjørring, som pressede Purhus målmand til at lave en fejl.

Purhus kom bedre med i kampen, men et velspillende HBI-forsvar holdt dem fra at komme til de helt store chancer, og Nicolaj Rasmussen kunne fortjent bringe HBI foran 2-0 et par minutter før pausen.

Anden halvleg startede, hvor første sluttede. HBI-holdet var spilbestemmende, og Søren Sjørring bragte holdet yderligere foran på en flot frispilning af Kristian Høgh efter et kvarters spil, og i de næste minutter havde holdet chancer til flere scoringer.

I kampen slutning rokerede HBI-holdet en del rundt på pladserne, hvilket desværre medførte, at Purhus fik scoret 3 mål i det sidste kvarter af kampen, så det hele endte uafgjort.

Men efter kampen kan holdet se tilbage på en fin sæson, som udmøntede sig i mange flotte kampe og med en oprykning til serie 2.