12.05.2014
Hersom/Bjerregrav indtager førstepladsen
Efter 4-2 sejr i topopgøret mod Purhus er HBI nu helt i top.

Weekendens topkamp Purhus startede godt for HBI, da Søren Sjørring bragte holdet foran allerede efter blot et minuts spil. Føringen gav HBI-spillerne en masse selvtillid, og holdet formåede at presse Purhus. Herigennem fik holdet da også et par pæne chancer, dog uden at score.

HBI-holdet fik desværre i 1. halvlegs sidste minutter lidt af en dukkert, da Purhus, udlignede efter 40 minutters spil, og blot 3 minutter senere bragte sig foran 1-2 efter et hjørnespark.

I 2. Halvleg fortsatte HBI det gode spil, og Henrik Andersen/Søren Sjørring fik bragt balance i regnskabet efter 13 minutters spil, og da Søren Sjørring bragte holdet foran 3-2, blot 10 minutter senere lignede det et hold, som havde fuld kontrol på kampen.

Kampens sidste mål blev scoret af Jacob Albæk 5 minutter før slutfløjt, hvilket resulterede i en sikker sejr på 4-2, i måske den bedste kamp, som HBI-holdet har spillet i dette forår.