Nyheder

20.10.2014:
Hersom/Bjerregrav tæt på ny sæson i serie
Oprykkerne vandt bundopgøret mod Nibe med 3-1, og meget skal nu gå galt, hvis ikke holdet er i sikkerhed.

Søndagens bundopgør ude mod Nibe blev mere spændende end nødvendigt. HBI kom til flere gode chancer, som dog desværre blev misbrugt, men efter 34 minutters spil, kom holdet endelig foran, da en Nibe-forsvarer heade bolden forbi egen målmand.

I 2. halvleg lagde Nibe bedst ud og fik udlignet på et frispark, som blev rettet af i muren, og derved snød Thomas Bonde i målet.

Udligningen vækkede dog HBI-holdet, som fik sat Nibe under pres og kom da også til flere gode chancer, både i åbent spil og på dødbolde, og Thomas Overby kunne fortjent bringe holdet foran 2-1.

Efter føringsmålet skulle Nibe længere frem på banen, hvilket gav flere gode contrachancer til HBI-holdet, og netop på en contra blev Søren Sjørring nedlagt i straffesparksfeltet. Straffesparket udnyttede han selv til at score til kampens resultat 3-1, og et resultat som bragte holdet tættere på overlevelse i serie 2.