Nyheder

02.06.2014
Hersom/Bjerregrav er på rette kurs
Og kursen peger mod serie 2, som himmerlændingene forlod sidste sommer. Lørdag blev det til en 3-1 sejr ude over Kongerslev. Læs referat fra kampen her:

"Kampen startede som ventede med et højt HBI pres, der den første halve time gav flere store chancer til udeholdet. Men skarpheden manglede, og i stedet bragte Kongerslev sig i det 35 min. foran med en lang "Drillo" bold op mod en ene angriber, der ugenert kunne score på nedfaldet.

HBI fortsatte dog deres overtag, og 2 min før pausefløjt brød Kristian Høgh igennem på højrekanten og lagde et hårdt indlæg ind i fødderne på Rasmus Storgaard, der resolut bankede bolden i mål til 1-1.

Efter pausen blev der de første 10 min kæmpet hårdt på midtbanen, hvilket ikke gav de store chancer, andet end et par farlige dødbolde i begge ender. Varmen og den manglende bold besiddelse begyndte nu at påvirke Kongerslev-spillerne, og HBI satte yderligere tryk på Kongerslevs forsvar med flere flotte gennemspillede angreb, der dog manglede det sidste.

Symptomatisk for kampen kom HBI  i det 60 min. foran 2-1 på en 50/50 bold i dybden til Eno Møller (tv), som pressede sig til en situation alene med målmanden og scorede sikkert.

Et kvarter senere, efter et fortsat massivt HBI-overtag, var det samme Eno Møller, der scorede til 3-1, et godt mål efter flot sammenspil med Frederik Justesen på venstrekanten.

HBI kan nu med en sejr mod Hobro på onsdag bringe sig et stort skridt nærmere oprykningen."