06.05.2014
HBI igen på sejrskurs
Hersom/Bjerregrav har lagt sig i spidsen af puljen i en meget tæt top med fire hold, der alle har 13 point.

Weekendens udekamp mod Kvik/Aalestrup startede godt, og HBI-spillerne fik sat hjemmeholdet under pres, dog uden at score.

Det var derfor lidt ufortjent, at det var Kvik/Aalestrup som kom foran med 1-0 efter et kiks i gæsternes forsvar. HBI fik dog hurtigt udlignet ved Kristian Høgh, som headede en frispilning fra Henrik Andersen i nettet.

Kristian Høgh (4) udlignede til 1-1. Arkivfoto Fjends Cup.

Herefter fik HBI  igen et overtag i spillet, men først i halvlegens slutning kom holdet foran, da Eno Møller pressede sig forbi Kvik/Aalestrups forsvar og scorede til 1-2.

2. halvleg var blot få minutter gammel, da Rasmus Koustrup opsnappede bolden fra Kvik/Aalestrups målmand og scorede sikkert til 1-3.

Herefter overlod HBI-spillerne mere af spillet til KVIK, hvilket desværre resulterede at KVIK fik reduceret til 2-3, og spændingen i kampen blev holdt, da Søren Sjørring brændte et straffespark.

Men heldigvis for HBI lukkede samme spiller kampen ved at score til 2-4 på et kontraangreb, og der er således lagt op til topkamp, når Purhus på lørdag kommer til Bjerregrav.