27.10.2014:
Hersom/Bjerregrav klar til endnu en sæson i serie 2
En 1-0 sejr over Nørager/Rørbæk var nok. Et mål af Søren Sjørring (herunder) i slutningen af kampen var nok til, at HBI-erne selv kunne klare skærene.

"Søndagens hjemmekamp mod Nørager/Rørbæk blev en spændende kamp. I første halvleg satte HBI-holdet sig på spillet, og skabte flere store chancer. HBI måtte dog se chancerne afværget af en velspillende målmand i Nørager/Rørbæk målet, som havde mange flotte redninger, og holdende kunne derfor gå til pause ned stillingen 0-0.

I 2. halvleg kom der både flere chancer og dramatik ind i kampen. Dramatik, da 2 spillere fra Rørbæk/Nørager midt i halvlegen knaldede hovederne sammen, og herefter måtte en tur på sygehuset, for at blive lappet sammen.

Men også spillet gav lidt dramatik. Søren Sjørring fik annulleret et mål, da dommeren skønnede, at der i situationen blev lavet frispark på Nørager/Rørbæks målmand, og i slutningen af halvlegen fik Anton Kvist et gult kort, som betød at Nørager/Rørbæk fik et lille overtag i spillet, dog uden at komme til de helt store chancer.

Og da Anton Kvist igen kom på banen, spillede han Søren Sjørring helt fri foran mål, og denne chance udnytte han sikkert og sikrede med scoringen en 1-0 sejr, og dermed endnu en sæson i serie 2.