10.06.2014
Dyr Pinse for Hersom/Bjerregrav
Det blev kun til et enkelt point i to kampe, og det kostede førstepladsen.

Onsdag før til pinsen tog HBI mod et af de andre tophold Hobro. En kamp som startede fint for hjemmeholdet, idet Søren Sjørring bragte holdet foran 1-0 allerede i kampens 2. minut på en frispilning af Rasmus Storgaard.

I kampens næste minut fik holdet tilkendt et straffespark, som dog blev brændt. Kampen blev spillet i et virkelig højt tempo, og langsomt kom Hobro bedre med i kampen og fik da også et par chancer, som Thomas Bonde dog klarede i fin stil. Dermed kunne HBI gå til pause med en føring på 1-0.

I 2. halvlegs indledning øgede Nicolaj Rasmussen til 2-0 på et fladt skud ved den nærmeste stolpe, men denne scoring blev desværre indledningen til et øget Hobro pres, et pres der udmøntede sig i en lidt tilfældig scoring.

Scoringen betød, at HBI-holdet trak sig lidt længere tilbage på banen for at holde føringen, men desværre fik Hobro udlignet til 2-2 på et flot langskud i en virkelig flot kamp, som begge hold skal have ros for.

2. Pinsedag tog holdet derfor til Hadsund for at forsvare 1. pladsen, og i kampens indledning lignede det også et hold, som havde styr på modstanderen.

HBI spillede flot op af banen, og kom til enkelte pæne chancer, dog uden at få scoret. Og da Hadsund efter 20 minutters spil udnyttede deres første chance i kampen til at bringe sig foran, var det lidt af en dukkert.

Resten af 1.  halvleg kom Hadsund bedre med i spillet, men ingen af holdene kom til yderligere chancer.

2. halvleg blev en lidt mat affære af en topkamp at være. Hadsund trak sig tilbage på banen, og HBI-holdet kom til enkelte chancer, som dog blev misbrugt, og måtte efter kampen se sig slået 1-0, og dermed afgive 1. pladsen til netop Hadsund.