16.09.2014:
God uge for Hersom/Bjerregrav
HBI-erne har hente 4 point mod to hold, der ligger placeret over i tabellen.

Tirsdag aften var der lokalopgør mod Tjele Vest Sport, en kamp der var set frem til med spænding. Det blev en meget velspillet kamp, hvor begge hold kom til flere gode chancer, uden der blev scoret. Og selvom TVS i kampens slutning lagde ekstra tryk på, lykkedes det for et godt fightende HBI-hold at sikre sig det ene point.

Lørdagens hjemmekamp mod topholdet RKG var blot 50 sekunder gammel, da gæsterne bragte sig foran og satte sig på kampen. Men i kampens 18. minut lykkedes det for Eno Møller at udligne på en flot frispilning af Jakob Albæk. Herefter kom begge hold til nogle små chancer, og i halvlegens 43. minut lykkedes det for RKG at komme foran 1-2.

Søren Sjørring udlignede i starten af 2. halvleg. Arkivfoto Fjends Cup.

Fra 2. halvlegs start kom HBI-holdet bedre med i kampen, og Søren Sjørring fik udlignet til 2-2 i halvlegens 6. minut, på en flot frispilning af Anton Kvist, og Henrik Andersen øgede til 3-2 blot 2 minutter senere på oplæg af Thomas Overby.

Føringsmålet gav HBI-holdet lidt mere ro, og holdet kom til enkelte chancer. Men i kampens afslutning satte RKG hjemmeholdet under pres, og Thomas Bonde Nielsen i HBI-målet måtte hive et par rigtig gode redninger frem, før holdet kunne trække sig sejrrigt ud af kampen.