Stoholm tabte klart til topholdet Ulbjerg
Der var motivationen til forskel. Ulbjerg kæmper om oprykning - Stoholm har ikke noget kæmpe om.

Fodbold - serie 2
Ulbjerg IF - Stoholm IF 3-0 (2-0)

Det var to mandskaber med vidt forskellige forudsætninger, der lørdag eftermiddag mødtes på Ulbjerg Stadion. Hjemmeholdet var inden kampen to sejre fra en flot oprykning til serie 1, mens det for gæsterne var kamp et, siden holdet kom i sikkerhed i serie 2. Derfor kunne der muligvis være motivationen til forskel, men det bar spillet nu ikke præg af. Dog var værterne mest konsekvente, når chancerne bød sig, så på den led var 3-0 et retvisende resultat.

Den første halve time var helt lige, og her havde Steffen Olesen de par muligheder, der kunne/burde have givet en SIF-føring. Dog blev chancenre brændt, og så satte det rutinerede Ulbjerg-hold trumf på med to scoringer inden pausen. Først troede SIF-defensiven, at en bold ville gå ud over baglinjen, men en vaks Ulbjerg-spiller fik fat i den, og hans indlæg overraskede Stoholm-spillerne i en sådan grad, at en Ulbjerg-angriber let og upresset kunne sende bolden ind bag Rasmus Højbjerg i SIF-målet. Blot fem minutter efter blev det 2-0 på en hurtig slået kontra.

I 2. halvleg fortsatte det samme mønster. SIF var en del i boldbesiddelse, men ofte for uskarpe, når holdet nærmede sig hjemmeholdets målfelt - omvendt var det farligt, når UIF'erne nærmede sig fjandboernes mål. Det blev da også 3-0 i 2. halvleg, og dermed sluttede en kamp, hvor forsvarskrumtap Henrik Korup efterfølgende fik fidusen, mens Claus Højgaard fik SIF'ernes eneste advarsel.

Efterfølgende var der ingen bortforklaringer fra træner Morten Groth. - Nej, vi må sige, at det var et fair resultat. Vi har et par chancer ved stillingen 0-0, og havde vi scoret der, havde kampen muligvis fået et andet forløb. Nu glæder vi os til at slutte sæsonen af på hjemmebane mod Hurup, og det er da i hvert fald en kamp, hvor ingen af holdene har det store på spil, konkluderede Groth.

Gæsterne fra Hurup røg med lørdagens 0-0 resultat i Skals nemlig ned i serie 3 igen, så det er en kamp, hvor kun æren er på spil, når de to hold krydser klinger lørdag eftermiddag på Stoholm Stadion. Hvis SIF vinder kampen, så er det kun Skals, som Morten Groths tropper ikke har prøvet at vinde over i dette efterår.