05.04.2010
Stoholm kunne ikke følge Thy-succesen op
I Thy vandt Stoholm 2-0 over Nors, men hjemme i Stoholm blev det et 1-3 nederlag mod Midtthy.

Stoholm IF - FS Midtthy 1-3 (1-1)
Målscorer for SIF:
20. minut 1-0 ved Patrick Lykke

Stoholms nyoprykkede serie 2 hold kom for alvor i aktion i løbet af Påsken. Mens mange kredse fremdeles er påvirket af den lange vinter med dertil hørende aflysninger på grund af dårlige baner, så er SIF startet ud med barsk og bram i serie 2. Holdet havde to svære kampe mod Thy-hold, og mens starten blev perfekt Skærtorsdag, så var der anderledes skuffelse efter kampen 2. Påskedag.

For SIF fik en flot start med en udesejr over Nors. Fjandboerne var godt nok på hælene i det meste af 1. halvleg, men en god defensiv og en stærk Rasmus Højbjerg i målet sørgede for 0-0 ved pausen. I de sidste 45 minutter fik SIF bedre fat, og først kunne Patrick Lykke og dernæst Morten Groth sørge for de to scoringer, der gav SIF'erne den første åbningssejr i serie 2 i nyere tid.

Det skulle der så følges op på 2. Påskedag, da SIF fik besøg af FS Midtthy, der imponerede ved at vinde over serie 1 nedrykkerne fra Højslev Station i første runde. De to hold gav hinanden en tæt dyst på Stoholm Stadion, men det var desværre gæsterne, der kunne tage de tre point med sig hjem til Thy.

SIF startede ellers fint op, og blandt andet havde Henrik Korup et godt hovedstødsforsøg i kampens indledning. Knap midtvejs var der så gevinst: Morten Agerskov tog et frispark ude i højre side, og han var smart at sende bolden tæt under mål. Om bolden blev ramt eller ej er svært at sige, men vurderingen herfra går på, at Patrick Lykke fik den rørt, så derfor får han målet. Under alle omstændigheder så gæsternes målmand bestemt ikke godt ud i situationen. Med 10 minutter igen klumrede Morten Agerskov i det i defensiven, og så var der udlignet.

I de sidste 45 minutter havde SIF klart bolden mest, og gjorde det langt hen ad vejen særdeles fornuftigt. Men holdet var ikke specielt farlige, når man nærmede sig gæsternes straffesparksfelt. Det var thyboerne til gengæld, og med mål i det 65. og 80. minut lukkede de kampen. Hjørnesparksstatistikken sagde vel 15-3 til Stoholm, og gæsterne fik også kampens eneste advarsel af den glimrende dommer Jens Peter Stærk, men det er målene, der tæller, så med den logik var udeholdets sejr fortjent.

I næste runde skal SIF ude møde Mejrup GU - kampen spilles søndag eftermiddag.