Ny uafgjort for Stoholm i tæt kamp
Denne gang i Måbjerg, hvor Stoholms udligning til 2-2 faldt 5 min. før tid.

Måbjerg - Stoholm IF 2-2 (0-1)
Målscorere for SIF:
30. minut 0-1 ved Morten Agerskov
85. minut 2-2 ved Claus Olesen (str.)

Det er efterhånden blevet hverdagskost, at man hos visse bookmakere kan spille på serie 2 fodbold. I så fald vil det ikke være helt dumt at kigge på pulje 15, for her er jævnbyrdigheden som regel stor. Godt nok har der været et par voldsomme resultater undervejs, men for SIF's vedkommende har den første halvdel på syv kampe været særdeles jævnbyrdig. Med det i baghovedet var det ikke mærkeligt, at kampen lørdag eftermiddag endte uafgjort. Således har Måbjerg nu spillet remis i fem ud af syv kampe, mens SIF fik sin tredje uafgjorte hidtil.

Set over hele kampen skulle SIF dog have fået alle tre point med hjem til Fjends. Omvendt fik holdet sent udlignet til 2-2, og mod netop Måbjerg var uafgjort ikke dårligt, for på den måde holdt SIF stadig lørdagens modstander under sig i tabellen, hvor der halvvejs vel kun er afgjort, at oprykningen skal afgørers mellem de to Thy-hold - Klitmøller og Midtthy - og så ser det ud til, at Nors tager den ene af de to nedrykningspladser.

I de første 45 minutter havde SIF godt styr på begivenhederne, og det var en logisk konsekvens heraf, at Morten Agerskov efter en halv times spil bragte SIF foran. Det var meget begrænset, hvad værterne kom frem til, men selvom SIF havde bolden mest, så blev der ikke scoret yderligere i 1. halvleg.

Der kom derimod mere gang i sagerne i 2. halvleg. Efter godt en times spil følte SIF'erne sig bortdømt, da holdet meget tvivlsomt fik et mål annulleret. Måbjerg-målmanden gav en ripost, og den fik Ransj Rasoul sendt i nettet, men desværre vinkede linjedommeren for offside. Blot fem minutter efter blev der så dømt straffespark i den anden ende, og så var stillingen 1-1. SIF havde stadigvæk gode muligheder - blandt andet til Claus Olesen - men omvendt var hjemmeholdet også ved at blive farligere på nogle hurtige kontraangreb. Det lignede derfor en afgørelse, da Måbjerg i det 80. minut bragte sig foran, men med blot fem minutter tilbage blev spillende træner Morten Groth nedlagt i feltet, og Claus Olesen udlignede fra 11-meter pletten. Derved blev det, og så måtte de to hold gå fra banen med lige så mange point, som de havde før kampen.

Efterfølgende var det svært at udvælge en bedste mand for fjandboerne, men endnu engang blev midtbanespiller Henrik Thøgersen nævnt, da fidusstemmerne blev optalt. I næste weekend skal SIF meget gerne have en sejr. Her kommer bundholdet fra Nors på besøg, og her er det meget vigtigt, at Morten Groth og co. får tre point på kontoen - kampen spilles lørdag eftermiddag på Stoholm Stadion.

For de to øvrige SIF-hold var weekenden ikke god rent pointmæssigt. Serie 4 tabte til et godt Herrup-hold med 1-3 (Steffen Olesen scorede målet), og serie 5 tabte 5-2 ude til Mønsted.