18.10.2010:
Stoholm måtte nøjes med uafgjort i Løgstrup
Favoritterne havde sat næsen op efter noget mere efter den flotte 2-1 sejr over Højslev St. i sidste runde.

Løgstrup - Stoholm IF 1-1 (0-0)
Målscorer for SIF:
70. minut 0-1 v. Peter Hansen

Det var en Stoholm-trup, der havde sat næsen op efter tre point, som lørdag drog af sted til Løgstrup for at spille lokalopgør. Hjemmeholdet har haft en svær efterårssæson, og meget skal gå i deres favør, hvis holdet skal undgå nedrykning til serie 3. SIF fik med sidste weekends flotte 2-1 sejr over Højslev Station skabt et fornuftigt hul til den kedelige streg. Men SIF'erne kom ikke udenom favoritværdigheden denne lørdag eftermiddag, så på den led var det selvsagt skuffende, at det kun blev til et enkelt point.

Man siger, at tabellen aldrig lyver, og hvis man kigger på den, så fortæller stillingen, at SIF er det hold, der har scoret færrest mål - lige med undtagelse af rundens modstander Løgstrup. Ofte har SIF mest spil i kampene, men det kniber med at få det omsat til scoringer. Derfor var det ingen overraskelse, at dysten blev målfattig. I gennem hele 1. halvleg var SIF meget i boldbesiddelse, og SIF-tilskuerne Tommy Nielsen og Niels Jensen talte utallige indlæg i Løgstrup-feltet, men rigtig farligt blev det sjældent. LGIF-defensiven kunne forholdsvis let få bolden ud af farezonen, så derfor faldt der ingen scoringer i de første 45 minutter, hvor SIF fik deres eneste advarsel i kampen - den tilfaldt Rasmus Haahr.

Nok engang var det Peter Hansen, der satte en Stoholm-scoring ind.

I 2. halvleg blev der åbnet en anelse mere op i begge ender, men man skulle helt hen til kampens 70. minut, før der faldt et mål. Altid arbejdsomme Peter Hansen fik sat trumf på efter et par kontrabolde i feltet, og den vigtige scoring fornemmede man ville give de tre point. Men når føringen er så skrøbelig, så skal der ikke mange fejl til, før det går galt. En sådan indtraf i det 80. minut. Dommer Michael Bech dømte ikke et klokkeklart frispark til SIF's Henrik Korup, og den gave sagde Løgstrup naturligvis ikke nej tak til, og så stod der 1-1. I slutfasen pressede fjandboerne på, men selv om holdet fik tilspillet sig en stor chance i overtiden, så lykkedes det ikke at få heven sejren hjem.

Efterfølgende var SIF'erne godt knotne over det manglende frisparksfløjt til Henrik Korup ved scoringen, men omvendt så er det den slags fejl, der sker - problemet i lørdags var bare, at det fik betydning for kampens resultat. Havde SIF derimod været skarpe i de første 80 minutter, så havde føringen på det tidspunkt måske været større, så Løgstrups mål ikke havde fået betydning.

Heldigvis tabte Hurup igen, og dermed har SIF 7 point ned til nedrykningsstregen med tre runder tilbage. Dermed ser det ud til, at Morten Groths tropper får opfyldt efterårets store mål - nemlig overlevelse. Et kig på den uhyre tætte stilling fortæller også, at SIF "kun" har tre point op til oprykningsstregen, og med lidt tankespind kan man godt finde 4 point i udekampene mod Hurup og Løgstrup (begge endte uafgjort efter SIF-føringer i slutfasen), og så havde SIF været på 1. pladsen!

Men som sagt - det store mål har hele tiden været at undgå degradering til serie 3, og det ser ud til at lykkes. Det som holdet gerne vil undgå er en altafgørende og nervepirrende afslutningskamp mod Hurup den 6. november, så det skal gerne være afgjort inden. På lørdag klokken 15.00 tager SIF på hjemmebane mod Skals, og her har fjandboerne revanche til gode, da man tabte det omvendte opgør med 3-1.