Nyheder

06.06.2010:
Stoholm ramt af skader og Skive Festival
Det blev en træls udflugt for Stoholm-truppen, der søndag drog til Klitmøller ved Vesterhavet og vendte hjem med et klart 1-5 nederlag.

Klitmøller IF - Stoholm IF 5-1 (3-1)
Målscorer for SIF:
3-1 ved Carsten Jensen i det 42. minut

Det var i sandhed en af de kampe, der bare skulle overstås, da Stoholm søndag over middag drog på langfart for at møde kredsens ubestridte tophold fra Klitmøller. Det lader sig ikke skjule, at SIF'erne har været skuffet over, at thyboerne ikke ville gå med til en kampændring, da man allerede spurgte om det tilbage i marts. Jævnfør JBU's regler havde SIF også krav om en kampflytning, når man var ude i så god tid - problemet var blot, at hvis klubberne ikke kunne nå til enighed, så ville kampen af JBU blive fastlagt til søndag klokken 11.00. Det var jo ikke bedre, så derfor skete der ikke noget.

Blandt andet med baggrund i 4 dages Beach Party (Skive Festival, Red.) og småskadede spillere, så havde staben omkring holdet faktisk også "solgt" kampen på forhånd. Fokus er rettet ind på fredagens vitale og højst sandsynligt altafgørende kamp hjemme på Stoholm Stadion mod Team Spøttrup. Derfor sendte SIF kun 12 spillere af sted til Thy, og det var blandt andet normale serie 4 spillere som Nikolaj Christensen og Rasmus Smith samt spillende træner for 2. holdet rutinerede Carsten Jensen. Stor ros til de folk for at hjælpe klubben på en svær dag.

Selve kampen er der ikke så meget at berette om - hertil var niveauforskellen på dagen for stor. Holdet forsøgte at pakke sig solidt sammen omkring en træt målmand Rasmus Højbjerg. En ting var jo, at spillerne ikke var klar til kamp - et andet problem var også, at man på udebane skulle møde kredsens bedste og mest målfarlige hold, der inden kampen havde scoret ikke mindre end 35 mål i 10 kampe. Det lykkedes heller ikke at holde thyboerne stangen ret lang tid, men 1. halvleg sluttede dog af med, at Carsten Jensen kunne reducere til 3-1 efter fint oplæg af Ivan Sinding. I sidste minut af halvlegen havde samme Jensen faktisk en solid mulighed mere, men her fik Klitmøller afværget.

Efter pausen blev forskellen på de to hold endnu tydeligere, og værterne producerede mange chancer. Det blev til to scoringer mere, og dermed sluttede kampen med et indiskutabelt 5-1 nederlag. Kampens dommer fik slet ikke brug for kort i løbet af de 90 minutter, og efterfølgende fremhævede Carsten Jensen Peter Hansen for en god indsats, og samtidig roste han også sine "egne" folk Rasmus Smith og Nikolaj Christensen.

Som sagt vil meget blive afgjort, når der fredag aften bydes op til et vaskeægte bunddrama. På nuværende tidspunkt vides det ikke, om Team Spøttrup får point i denne runde, da holdet først mandag aften skal møde FS Midtthy. Men uanset hvad så vil kampen fredag med stor sandsynlighed afgøre, hvem der overlever i serie 2, og hvem der må den tunge gang ned i serie 3.