26.09.2010:
Stoholm sat til vægs på hjemmebanen
Stoholm kunne have sat sig på 1. pladsen igen, men overlod den til Houlkær/Overlund.

Stoholm IF - HIF/OGF 0-3 (0-0)

For første gang i efteråret måtte SIF gå tomhændet fra banen efter en kamp på Stoholm Stadion. Hidtil har tre hjemmekampe kastet ni point af sig, men den flotte statistik led et knæk, da Houlkær/Overlund gæstede Fjends lørdag eftermiddag. Det hele sluttede med et klart 0-3 nederlag, og dermed blev SIF sendt ned i tabellen i den uhyre jævnbyrdige serie 2 kreds.

Og det var faktisk en skam! For i 1. halvleg gjorde Morten Groths tropper stort set det hele på den rigtige måde - der manglede bare en vigtig del af fodboldspillet - nemlig målene. For SIF spillede virkelig godt og producerede adskillige chancer, og blandt andet ramte holdet viborgensernes træværk to gange i de første 45 minutter. Men SIF-angriberne var særdeles uskarpe, og værterne var i den grad skidt tjent med 0-0 ved pausen.

I 2. halvleg kom SIF slet ikke frem til så mange muligheder. Man sad dog med fornemmelsen af, at der snart ville komme hul på bylden, men efter cirka 65 minutter gik det pludselig galt. HIF/OGF snød SIF's offsidefælde, og så førte gæsterne - ganske ufortjent - 1-0. Så var det op ad bakke, men det var bare en af de dage, hvor det ikke skulle lykkes at få scoret. I slutfasen satte udeholdet trumf på med to scoringer, så det endte altså med et indiskutabelt 0-3 nederlag. End ikke tre advarsler til HIF/OGF kunne SIF udnytte - i samme åndedrag skal det nævnes, at Morten Bigum også fik et gult kort undervejs.

Det var ikke helt fortjent, men omvendt kan man heller ikke bortforklare et så klart nederlag. Det gælder om at få sparket bolden i nettet, og det magtede Morten Groths tropper altså ikke lørdag eftermiddag. Der var dog mange positive momenter, så der er bestemt ingen grund til at gå i panik. Men kredsen er tæt, og der skal ikke være mange kampe uden sejre, før man i den grad er involveret i nedrykningsdramaet. I den kommende runde venter der SIF en hård dyst, når holdet på Sundby Thy Stadion skal møde topholdet FS Midtthy. Den kamp spilles lørdag eftermiddag.