15.05.2010:
Overbevisende revanche til Sparkær
Sjørslev/Demstrup havde ikke meget at skulle have sagt, da Sparkær med sikre 4-0 tog revanche for 3-5 nederlaget i sæsonudlægget.

Deres udsendte var endnu ikke nået til Sparkær Stadion, inden stillingen var 1-0. Bo Pedersen havde allerede i det første minut indledt til målshow denne fredag aften med en scoring efter indlæg fra Nicklas Jakobsen. Og efter knapt et kvarter var han på pletten igen foran mål - igen på et indlæg fra venstre af Nicklas Jakobsen.

Bo Pedersen (t.v.). Der blev dog ikke scoret i denne situation. I baggrunden Bjarne Have, der spillede en solid kamp.

Sparkær sad totalt på initiativet i første halvdel af halvlegen, og kunne nemt have scoret et par mål mere. Gæsterne var meget sjældne i nærheden af Sparkær-målet, for de havde meget svært ved at komme forbi Sparkærs hårdt arbejdende midtbane med Daniel Brøns, Kristoffer Sørensen og Nicklas Jakobsen.

En enkelt gang var de dog kommet ind i feltet, og her appellerede de voldsomt for et straffespark, da målmand Frederik Hylleberg gik ned og blokerede en Sjørslev-spiller. Dommer Jens Lihmes fløjte var dog tavs, og det var den til gengæld også i 2. halvleg, da Bo Pedersen følte sig voldsomt snydt i den modsatte ende.

Efter 35 min. var han dog ikke i tvivl, da Anders Jørgensen blev hægtet i feltet, og Kristoffer Sørensen scorede sikkert til pausestilling 3-0.

Kristoffer Sørensen i luftduel med Sjørslevs anfører. Bagved dommer Jens Lihme Jensen og Sparkærs
anfører Daniel Brøns. T.v. Kresten rind.

Anden halvleg blev lidt af en ørkenvandring for de ret så mange tilskuere. Der blev godt nok gået til den, men mange chancer var der ikke - ja gæsterne havde ikke en eneste, der kan kan kaldes en reel målchance. Efter et par tilløb lykkedes det så endelig Bo Pedersen at slippe fri med et par minutter igen, og her svigtede den lille angriber ikke. 4-0 og det kan der ikke indvendes noget imod.

Træner Poul Vistisen, der selv agerede bagerste skanse sammen med Bjarne Have, var da også igen godt tilfreds:

- Det var anden kamp i træk, vi var klar fra start, og så vinder vi. Det synes jeg ikke Sjørslev/Demstrup var denne gang, og de kom aldrig rigtig i gang. Vores midtbane fungerer perfekt i dag, og så er de altså svære at komme forbi, fortalte Poul Vistisen efter kampen.

Med sejren passerede Sparkær dagens modstander og besætter nu 2. pladsen. Næste kamp er den 28. maj i Herrup, der topper puljen - 4 point foran Sparkær.