09.04.2010
Skidt start af Sparkær

Tabte sæsonudlægget ude mod Sjørslev/Demstrup med 3-5. Og det var ikke lige det, træner og spillere havde sat næsen op efter. Det startede helt skidt, og efter 13. minutter var Sparkær bagud med 0-2, og tilmed indkasserede Martin Bøge et gult kort i starten.

Sparkær kom dog godt igen, og styrede fuldstændig begivenhederne i de sidste 25. minutter af halvlegen, hvor Nicklas med to hurtige scoringer bragte balance i regnskabet. Det første mål på straffespark begået mod Bo Pedersen, og det andet på et tørt hug fra kanten af feltet.

Efter pausen kom Sparkær også godt ud og midt i halvleget bragte Bo Pedersen gæsterne foran med 3-2, men kort efter ændrede et par afgørende situationer kampen. Først blev Bo Pedersen dømt off-side da han løb væk fra bolden og lod Kristoffer Sørensen få et friløber, og minuttet efter stod der 3-3. En situation, hvor dommer Gert Pedersen i Poul Vistisens øjne så helt skidt ud. Det udløste samtidig et gult kort til claus Grud for protester.

Og så så skred det for Sparkær i kampens slutning, hvor hjemmeholdet var mest effektive og sikrede sig sejren.

- Efter udviklingen til sidst var det OK, at de vandt, og 25 god minutter af os er heller ikke godt nok til at vinde. vi var ikke bedre i dag, men vi kommer igen. lovede Poul Vistisen.