10.06.2010:
Sparkær-træner skadet i nederlag
Poul Vistisen måtte en tur på Kjellerup Sygehus, da han med sit hold tabte 0-2 på Bjerget i aften. Det var en dyb flænge over det ene knæ, der sendte Vistisen til lægebehandling, og den uheldige træner måtte samtidig konstateret, at hans hold ikke kunne leve op til den fine præstation i Herrup for to dage siden.

Nederlaget blev på 0-2 efter 0-0 ved pausen. Hjemmeholdet kom foran 10 min efter pausen og scorede til 2-0 et minut før afslutningen. Sparkær havde enkelte tilbud, bl.a. en friløber i 1. halvleg til Nicolaj Pedersen og gode skud af Bo Pedersen, men afgørende farlige blev de rød/hvide ikke.

Anfører Daniel Brøns og holdleder Dennis Christensen meddeler samstemmende, at Kjellerup var klart bedre, og at der ikke var noget at komme efter. Holdet var da også væsentligt forstærket af en række serie 2-spillere, der ikke kunne deltage på deres normale hold i morgen.

Nu mangler Sparkær kun en enkelt kamp mod Frederiks på næste fredag i Sparkær. en sejr her vil lune og bekræfte, at Sparkær har præsteret en meget ustabil forårssæson.