17.10.2010:
Sparkær gjorde arbejdet færdigt
Oprykningen var i hus, men spillerne gjorde arbejdet færdigt med en 3-1 sejr i Højslev Kirkeby søndag formiddag. Det tydede det ellers ikke på i starten af kampen og det meste af 1. halvleg, for det var hjemmeholdet, der lagde bedst ud. De kom da også foran 1-0 efter blot 5 min. da Frederik Hylleberg parerede et frispark på stolpen, hvorfra den gik i mål.

Også i forsættelse fik de aldrende Kirkeby-spillere love til at være toneangivende. Det så ud som om, at Sparkær-spillerne ikke rigtigt havde fået det rigtige ben ud af sengen, selv om det blev til et par mega chancer i 1. halvleg. Anders Schmidt Kristiansen afsluttede tæt under mål, men målmanden fik pareret, og senere skovlede Christoffer Sørensen bolden over et tomt mål fra tæt hold. Alligevel lykkedes det for Sparkær at udligne nogle få minutter før pausen, da Poul Vistisen var søgt frem til et hjørnespark. Efter lidt kontraer i feltet fik han bolden overstregen.

Sparkær i angreb før pausen. Claus Grud og Bjarne Have med front til og Christoffer Sørensen (nr. 10). Yderst t.v. anfører Daniel Brøns.

I pausen skiftede han Flemming Sørensen ind, og det kvitterede Sørensen for for på smukkeste vis, da han i en høj bue sendte bolden i mål efter godt forarbejde af Christoffer Sørensen, der erobrede en tilsyneladende håbløs ved baglinien. Med godt 10 minutter igen lukkede Nicolaj Pedersen med målet til 3-1.

- Efter en skidt start de første 20 minutter, synes jeg jeg vi begynder at få fat, og efter pausen bliver de trætte, og da styrer vi kampen og lægger et godt pres på dem, fortalte Poul Vistisen efter kampen. Han var glad for og tilfreds med, at holdet dermed fik en god afslutning på sæsonen og ikke forærede noget væk i en kamp, der havde betydning for nedrykningen. Højslev St. vandt nemlig 2-1 over Vinderup og sikrede sig dermed endnu en sæson i serie 4.