04.09.2010:
Sparkær rykker fra i toppen
De rød/hvide vandt i eftermiddag 3-2 i Kølvraa over KK07 og har dermed vundet de første fire kampe. Men selv om det var top mod bund, så blev det en lige kamp, hvor gæsterne startede bedst ligesom i de foregående kampe. Det var dog hjemmeholdet, der bragte sig i front efter 17. min., da Jimmi Have ikke kunne holde et langskud, som blev fulgt op.

Den stilling holdt dog kun knap 5 min., så havde Bo Pedersen udlignet efter et godt Sparkær-pres mod KK07-målet. Og 3 min. før pausen var Bo Pedersen igen, hvor han skal være. Et indlæg fra Daniel Brøns blev opfanget af Christoffer Sørensen, der fik skudt på mål. På vejen ramte bolden Bo Pedersens hæl, ændrede retning og snød målmanden. Et lidt heldigt mål, men pausestillingen blev så 2-1 til Sparkær, selv om KK07 havde teten i slutningen af halvlegen. I øvrigt en halvleg, hvor gæsterne følte sig snydt for at klart straffespark.

I 2. halvleg blev gæsterne budt på flere ostemadder - ikke af værterne, men af dommer Aage Poulsen, der uddelte hele tre af slagsen, uden at han følte trang til at bespise hjemmeholdet. En fordeling, som træner Poul Vistisen absolut ikke var tilfreds med.

Martin Bøge fik det første efter 60. min. men alligevel kunne Anders Busk bringe Sparkær på 3-1 få minutter senere, da han flot udnyttede en stikning fra Claus Grud. Den stilling holdt til 8 min. før tid, hvor Daniel Henriksen begik et klart straffespark, som KK07 udnyttede. I slutfasen blev det kritisk for Sparkær, da både Christoffer Sørensen og Bo Pedersen fik sig en ostemad, men stormen blev reddet af.

- KK07 var ikke noget dårligt hold, og at de har 0 point må skyldes manglende tur i den hos dem. Det har vi i øjeblikket, men det skal vi selvfølgelig tage med, for det havde vi ikke i foråret. Jeg er ikke meget for at kritisere dommerne, men det, der blev leveret i dag, var simpelthen ikke godt nok. Det så ud til, at han havde lyseblå briller på, og i det lys er jeg jeg faktisk vældig stolt over, at vi kan tage hjem med 3 point herfra, fortalte Poul Vistisen efter kampen.

Med 12 point efter fire kampe holder Sparkær fast i 1. pladsen. Det er værd at bemærke, at pointene er hentet i tre udekampe og kun en enkelt hjemme. Det betyder så, at af de resterende seks kampe, er de fire på hjemmebanen i Sparkær - den første er på søndag kl. 15.00 mod Højslev Kirkeby, og dermed er første halvdel af turneringen allerede slut.