21.08.2010:
Sparkær fortsætter de gode takter
Sparkær er kommet godt i gang med den nye turnering, og fredag aften blev det til en 3-2 sejr hjemme over Højslev St. Og det var iflg. Sparkær-træner to godt hold, der mødtes med den rigtige vinder til sidst. Som i kampen i Vridsted viste spillerne igen flot moral og lod sig ikke gå på af modgang. I søndags blev en 2-0 føring sat over styr og i aftes var holdet to gange bagud, men endte med at vinde.

- Jeg fornemmer, at det er forskellen i forhold til foråret, hvor vi var for svingende. I de her to kampe har spillerne arbejdet fremragende og spillet godt, og så kommer gevinsten, roser Poul Vistisen sine spillere.

Han er fortsat selv skadet, men bredden er til stede - ikke mindst i form at de unge spillere, hvoraf to i aftes gjorde sig bemærket. Anders Schmidt Kristiansen (th) blev skiftet ind allerede efter 5 min., da Johnny Pedersen måtte udgå og gjorde det glimrende, og indskiftede Anders Busk sørgede for udligningen til 2-2 efter pausen.

Som i Vridsted var Sparkær i 1. halvleg klart spilstyrende og leverede en superpræstation, uden dog at komme til scoringer, og det endte med 0-0 ved pausen. 10 min. efter kom gæsterne så foran ved Jan Oppelstrup, men blot 7 min. senere var Christoffer Sørensen vaks, da Højslev-forsvaret fumlede med bolden, og så stod der 1-1.

Det holdt dog kun små 10 min., så var Højslev igen foran i en situation, hvor det så skidt ud med markeringerne hos hjemmeholdet. Men så kom udligningen fra Anders Busk 5 min. senere efter godt forarbejde af Daniel Brøns, og et par minutter før slutfløjtet tog selvsamme Brøns sagen i egen hånd fra fra midterlinien, og fyrede af fra 18-20 meters afstand. Bolden strøg ind hos en ikke helt sagesløs Højslev-målmand.

- Alle spillede en fremragende kamp, men Daniels Brøns stod stærk i billedet og løb med de fleste stemmer, slutter en tilfreds Poul Vistisen.

Næste opgave for de rød/hvide er på lørdag kl. 15.00 i Vinderup.