08.06.2010:
Sparkær melder sig inde i topkampen
Sparkær har præsteret et ustabilt forår, men i aften var der stabilitet i hele kampen, da topholdet Herrup blev slået 4-1 på egen bane. Dermed snuppede Sparkær førstepladsen, i hvert fald for en stund og med en kamp mere spillet end Herrup.

Gæsterne fik en glimrende start på aftenens kamp med en scoring allerede efter 6 minutter ved Nicklas Jakobsen, der dog desværre senere måtte udgå med en fibersprængning i baglåret. Daniel Henriksen præsterede en skævert på et indlæg, men bolden faldt ned for fødderne af NJ, der resolut scorede.

Efter knap en halv time var lille Bo Pedersen så på pletten første gang, da han blev spillet helt fri og afdriblede målmanden. Han var også manden bag målet til 3-0 6 min. efter pausen, hvor han skød på en løs chance fra kanten af feltet. I øvrigt en fin aften for den talende angriber, der kæmpede godt kampen igennem.

Hjemmeholdet fik reduceret til 1-3 kort efter, men fik aldrig sat Sparkær under pres. En medvirkende årsag var måske, at de blev reduceret til 10 mand kort før pausen, da en af spillerne fik rødt kort efter et "overfald" på Flemming Sørensen. I dommerens overtid lukkede Nicolaj Pedersen kampen med et flot mål. Bo Pedersen fandt en fremstormende NP med en tværaflevering i højre side, og Pedersen helflugtede bolden forbi den fremstormende målmand. Et flot punktum på en flot indsats af Sparkær-holdet.

- Det var en fornøjelse af følge jer i aften. Samtlige mand ydede en flot indsats - især var vi gode i 1. halvleg, og efter pausen spillede vi med omtanke, der betød, at Herrup aldrig blev farlige med deres bedste våben, som er dødbolde, lød roserne til spillerne fra træner Poul Vistisen efter kampen.

Lidt malurt var der dog i sejren, da hele tre spillere i anden halvleg lå med isposer ved sidelinien (Nicklas Jakobsen, Bjarne Have og Flemming Sørensen), og det bekymrede træneren en smule, da holdet allerede torsdag skal til Kjellerup. Skal der fortsat være spænding i toppen, er en ny sejr nødvendig.

Men det ser ud til, at afløserne står klar, idet serie 5 mandag aften slog Stoholm med hele 5-0 på 4 mål af Kasper Tougaard og et enkelt af Dennis Christensen.