17.04.2010
Sparkær kan ikke finde rytmen
Eller også har holdet fundet den forkerte rytme i de første to kampe. Fakta efter fredagens 3-3 hjemme mod Herrup er et enkelt point i to kampe. Og det er ikke godt nok, set i lyset af et på papiret ret så forstærket hold.

Kampen mod Herrup viste dog spillemæssig fremgang fra debuten i Sjørslev, men lukker man 8 mål ind i to kampe, skal man nok heller ikke forvente at være med i toppen - og den forventning er der vist i spillernes hoveder, hør vi hørt! Men det kommer ikke af sig selv, og træner Poul Vistisen var langt fra tilfreds med indsatsen mod Sjørslev/Demstrup, men dog i bedre humør denne gang.

- Ja, jeg synes, der var stor fremgang fra sidst, og vi viste bedre moral. Men generelt så er vi ikke gode, når kommer til at stå for langt bagude, og så er vi heller ikke effektive nok foran.

Han så ellers Rene Frederiksen bringe Sparkær foran på hovedstød tidligt i kampen, men Herrup fik udlignet til 1-1 direkte på frispark. En stærkt spillende Christoffer Sørensen sendte igen hjemmeholdet i front, da han på egen hånd gik igennem fra midten af banen. Det brude have været 3-1 inden pausen, men Nicklas Jakobsen brændte et straffespark begået mod Bo Pedersen.

I stedet kom gæsterne foran med 3-2 efter pausen, inden Christoffer Sørensen udlignede til slutresultatet 3-3 med godt 10. min. igen. Mod slutningen var Sparkær ikke uheldige, da Herrup havde nogle kæmpetilbud, der kunne have afgjort kampen.

Kampens bedste var Daniels Brøns og Christoffer Sørensen - sidstnævnte suverænt banens bedste iflg. Sparkær-træneren.

Næste kamp er mod Stoholm, og skal Sparkær med på toget, så er kun en sejr brugelig. Det er søndag eftermiddag i Stoholm.