01.11.2010:
Skals spiller også i serie 2 til foråret
Det blev klart efter lørdagens 0-0 kamp mod ligeledes nedrykningstruede Hurup.

Skals FF spiller i foråret 2011 også i Serie 2. Det blev en realitet, da holdet i lørdags spillede 0-0 mod Hurup, og med 4 point ned til netop Hurup og med en kamp igen, så kan Skals FF ikke hentes.

Kampen mod Hurup var ellers hamrende kedelig for de lokale tilskuere. Skals FF fik aldrig deres spil til at fungere og selvom man var forberedt på Hurup ville presse på fra start, så irkede SKals-spillerne ikke klar fra start. Hurup tilspillede sig de fleste chancer; oftest endte det dog med afslutninger udefra, uden det rigtig blev farligt for Niklas. Stille og roligt kom Skals FF bedre med i kampen, men de store chancer udeblev, og efter 45 kedelige minutter kunne kampens dommer fløjte til pause.

2.halvleg blev en anelse mere intens, men stadigvæk ikke prangende. Hurup sendte flere folk frem, og en enkelt gang ramte de da også overliggeren. Omvendt var der også muligheder i den anden ende, men Skals FF' offensiv virkede tandløse. 2 minutter før slutfløjt var Hurup rigtig tæt på på et hjørnespark, men  Søren Juul reddede heldigvis på stregen. Derefter skete der ikke meget, og Skals-spillerne kunne række armene i vejret efter slutfløjtet.

Inden sæsonen blev sparket i gang, blev spillertruppen enige om, at målsætningen var overlevelse i Serie 2. Efter 4 kampe med 1 point lignede det en sikker nedrykning til serie 3, men trods modgang stod spillertruppen sammen, og stille og roligt fik man skrabet de nødvendige point sammen via hård fight og held. Set i bakspejlet man mistede holdets suveræne topscorer Kim Bager Antonsen (som lige nu nyder stor succes på VFF' JS-hold, sammen med en anden Skals-angriber Søren Nielsen), så er det ganske imponerende, det spillerne har leveret her i efteråret.

Stor ros til staben omkring Skals FF, men træner Peder Henriksen skal selvfølgelig fremhæves for sit enorme arbejde i Skals FF.