24.08.2010:
Skals kom på tavlen med uafgjort
Det skete i søndagens hjemmekamp mod Højslev St., som endte 1-1. Kandee har sendt os følgende beretning fra kampen:

"Skals FF kom pointtavlen, da de søndag eftermiddag spillede 1-1 hjemme mod Højslev Station. Det var dog en flok skuffede Skals-spillere efter kampen, for som kampen udviklede sig, så var tre point bestemt ikke ufortjent.

1. halvleg var meget intens og dramatisk. Højslev havde vinden i ryggen og de pressede massivt på de første 10 minutter. Det resulterede i 5 hjørnespark inden for 5-6 minutter. På et af hjørnesparkene scorede gæsterne, men linjevogteren vinkede for off-side. Så var advarselslamperne tændt, men ikke desto mindre gik der kun et minut og så scorede gæsterne igen på en dødbold. På et frispark glemte Skals FF alt om markeringer, og så kunne gæsterne let bringe sig foran. Stille og rolig kom Skals FF bedre med i kampen og spillemæssigt begyndte man at få overtaget på midtbanen. Højslev Station gjorde det ikke lettere for sig selv, da de fik to gule kort i første halvleg.

Efter en lille halv times spil tog Kandee et rush op ad banen, og blev hægtet lidt uden for feltet. Skals-spillerne appellerede for advarsel (den pågældende spiller var 15 min før blev vist ud med gult kort), men kampens glimrende dommer valgte dog kun at dømme frisparket. Efterfølgende tog Klavsen sig af frisparket, men målmanden kom godt ned til stolpen og fik pareret bolden væk. 5 minutter senere appellerede Højslev Station for straffespark, da de mente Ruben Pedersen hægtede en af deres spillere i feltet. En situation der kan diskuteres i lang tid, men dommeren los sig ikke påvirke af protesterne og fortsatte spillet. Spillemæssigt fungerede det fint for Skals FF, men de store chancer udeblev og derfor kunne gæsterne gå til pauseføring med 0-1.

Søren Juul Pedersen sikrede Skals uafgjort. Her har han kontrol over bolden foran Mønsteds Kristian Svendsen i semifinalen i årets Fjends Cup.

2. halvleg styrede Skals FF fuldstændig begivenhederne. Alt foregik på hjemmeholdets præmisser, og gæsterne var i perioder presset langt tilbage på banen. Konditionelt virkede de trætte og især deres bagkæde (venstre back) havde store problemer med at følge med Nikolaj Skoven. Højslev Station satsede udelukkende på kontra, og efter en lille times spil kunne de ha’ lukket og slukket for kampen, da deres angriber afsluttede udefra, men heldigvis for Skals FF ramte den stolpen. Midtbanekonstellationen med Baghi og Klavsen fungerede helt perfekt, og ude på kanterne blev Dani og Skoven iværksat meget mere.

Det var dog en dødbold, der udløste jubel på Skals Stadion. På et fornemt hjørnespark kom Juul højest og headede bolden ind til en fortjent udligning. Hjemmeholdet fortsatte det positive spil og tilspillede sig flere chancer. En hårdt kæmpende Lars Algayer fik raget bolden til sig i feltet, men uheldigvis sparkede han ved siden af. En stærkt spillende Nikolaj Skoven havde en fin afslutning, men den gik desværre over. Endvidere var hjemmeholdet farlige på dødbolde (på nær når Baghi sparkede hjørnespark og frispark), men heldet tilsmilede ikke Skals FF. I kampens overtid fik Skals FF frispark lidt uden for feltet, og Klavsen forsøgte sig. Hans afslutning prellede dog af på stolpen, og sekundet efter fløjtede kampens dommer af.

Selvom Peder Henriksen stillede sig tilfreds efter kampen, så var det ikke desto mindre en del skuffede spillere. Holdet leverede en godkendt præstation, men kynismen og heldet manglede i enkelte situationer. Stor ros til den kun 17-årige Morten Meldgaard, der afløste Mikael Mølgaard. Han spillede en fin kamp, og trods sin unge alder viste han, han sagtens kan begå sig på serie 2-holdet. Som helhed skal hele holdet dog roses for deres indsats. Forsvarer og midtbanen stod exceptionel godt, og spillemæssigt var det til tider en fornøjelse at følge. Hvis den samme indsats, vilje og bevægelse kan videreføres de kommende kampe, så tegner det bestemt positivt for Skals FF