24.04.2010
Den nødvendige sejr
Sådan kalder vores reporter Ravnsbjergs 3-0 gevinst hjemme mod Vinderup.

Ravnsbjerg IF - Vinderup  3-0 (1-0)

Efter en pointmæssig skuffende start på det nye liv i serie 3 lagde Ravnsbjerg i dag en nytromlet bane i Ravnstrup til en vind eller forsvind kamp mod Vinderup. En kamp der bare skulle vindes, hvis en fortsat eksistens i serie 3 skulle være realistisk.

Træner Per Eriksens trup er fortsat hårdt plaget af skader. Oveni disse var der til dagens kamp afbud fra målmand Kim Holst, der havde familiemæssige pligter. I stedet var der sæson debut på serie 3 til Thomas Jensen, der stod en stort set fejlfri kamp.

Kampen startede godt for Ravnsbjerg der satte sig solidt på spillet, det blev dog ikke til de store chancer. Vinderups eneste modtræk var enkelte kontrastød uden det dog blev farligt. Efter cirka en halv times spil af først halvleg opstod der et klumpspil i Vinderups straffesparksfelt, bolden sprang hen til Jeppe Nielsen, der sikkert bragte Ravnsbjerg foran 1-0 med et fladt skud. Dette blev også resultatet efter første halvleg, hvilket var fuldt fortjent efter til tider pænt spil af Ravnsbjerg.

Anden halvleg blev et deja-vu af Ravnsbjergs kampe mod Mønsted og Løgstrup. Vinderup satte sig på spillet og kom til flere chancer, og man sad faktisk kun og ventede på at der ville blive udlignet. Ravnsbjerg holdt dog stand og indskiftede Mads Købke havde valgt at gemme dagens detalje til fem minutter før tid, hvor han med en flot pasning spillede Andreas Hviid fri, og han loppede bolden over Vinderups målmand til 2-0. Mads Købke var dog ikke færdig og efter et godt Ravnsbjerg opspil i højre side lagde han en god bold indover til Morten Brøndum, der med et hovedstød fandt Kenny Brøndum, der hovedstødte bolden videre i mål til slutresultatet 3-0.

Sejren betød, at Ravnsbjerg kravlede foran Vinderup i tabellen og kom på omgangshøjde med Karup/Kølvrå 07. Ravnsbjergs næste kamp er mod puljens absolutte bundhold Vridsted torsdag aften klokken 19.00 i Vridsted, igen en kamp som bare skal vindes, ellers kan dagens sejr ikke bruges til meget.