15.05.2010:
3 point og færdigt arbejde på arenaen i Kølvrå
Det en konklusionen fra vores udsendte reporter.

Karup/Kølvrå 07 – Ravnsbjerg IF 2-3 (0-3)

Resultatet af aftenens kamp på arenaen i Kølvrå ville afgøre om Ravnsbjerg skulle deltage i nedrykningskampen eller om Per Eriksens tropper ville kunne se opad i tabellen. Det startede godt for de grønne der fra kampens start satte sig på spillet. Efter 12 minutters spil blev der lavet et groft friskspark mod Morten Brøndum som helt korrekt gav et gult kort til KK 07. Det efterfølgende frispark lagde Søren Stilling perfekt ind foran mål, hvor samme Morten Brøndum bragte de grønne foran 1-0. Ravnsbjerg fortsatte med at dominerer og efter 28 minutter blev det efter et hjørnespark 2-0. Søren Stilling sparkede bolden indover, hvor Jeppe Nielsen udnyttede chancen.

Det tredje mål, der faldt efter 33 minutter, var taget ud fra fodboldens ABC. Igen var det Søren Stilling der stod fader til målet, Søren fandt med en flot pasning Morten Brøndum på venstre fløj, han overspurtede en forsvar fra KK 07 og lagde derefter en perfekt bold indover til Kenni Brøndum Pedersen, der kvitterede for det flotte oplæg med målet til 3-0. Efter 39 minutter måtte halvlegens bedste spiller Søren Stilling så desværre lade sig udskifte med en skade. Sørens præstation i første halvleg bragte minderne frem om hans fader Johnny Sørensens spil for Ravnsbjerg, sammen med bl.a. undertegnede. Efter den første halvleg, Ravnsbjergs klart bedste i denne sæson, kunne man ikke forestille sig at der skulle blive spænding om kampens resultat.

Det blev der imidlertid. Det var således et forvandlet KK 07 hold der kom på banen til anden halvleg. De satte sig straks på spillet og allerede efter et minuts spil prellede bolden af på Ravnsbjergs overligger. Kort efter var Klaus Nørskov så meget tæt på at lave selvmål. Tre minutter senere lykkedes der så for KK 07 at reducerer til 1-3, ligesom i det første opgør var det den albue svingende Jesper Monberg der stod for scoringen. Scoringen mindede meget om Ravnsbjergs mål til 3-0 og blev til efter et meget fint opspil. Efter 65 minutter lynede Jesper Monberg så for anden gang. Målet viste endnu en gang at der tilsyneladende kun er et hold i Danmark der er mere sårbare overfor tætte indlæg mod mål end AGF, nemlig Ravnsbjerg. Fire minutter efter fik Ravnsbjergs Klaus Nørskov så et gult kort, dette gjorde ikke sagen nemmere, men Ravnsbjerg fik reddet stormen af og 3-2 føringen holdt til kampens slutning, der for øvrigt blev ret kaotisk med to gule kort til KK 07 for brok.

De tre point til Ravnsbjerg betød at der nu er seks point ned til nedrykningsstregen, medens næste fredags lokalopgør på Ravnstrup stadion mod Mønsted ligner en kamp om puljens tredje plads efter suveræne Løgstrup og Feldborg. Dette fordrer dog at Ravnsbjerg begynder at spille fodbold i 90 minutter og ikke kun i 45, som det er set alt for tit i denne sæson.