12.10.2010:
Tillykke med oprykningen - Ravnsbjerg
Der er ingen slinger i valsen hos de grønne i Ravnstrup. 4-0 over Herrup og den 10. sejr i 10 kampe betyder endegyldig oprykning. Og en sjælden set suveræn oprykning!

Det hele blev slået fast lørdag eftermiddag på Ravnstrup Stadion, hvor gæsterne fra Herrup tilmed var i gavehumør over for gæsterne. Ravnsbjergs første mål var et klokkeklart selvmål, da en forsvarsspiller headede til et indlæg samtidig med at målmanden havde forladt målet. Også mål nr. to var en gave, da Kenni Brøndum opfangede en fejlaflevering på Herrup's banehalvdel (hvem sagde Chr. Poulsen) og fik frit løb mod målet.

Inden pausen havde Sebastian Murphy med to mål afgjort den kamp, og der kom da heller ikke flere scoringer. Det skyldes til dels, at træner Per Eriksen lod bænken komme til efter pausen og at tempoet blev sænket kraftigt. Hjemmeholdt havde dog hele tiden kampen under kontrol - Herrup havde et par frisparksmuligheder, som muren og Kim Holst tog sig af.

Så det var en tilpas træner Per Eriksen, som kunne berette om kampen og allerede nu begynder at se fem mod forårets udfordringer i serie 2. Men inden da er der lige 4 kampe endnu, der ikke bare skal overstås, men vindes!

- Ja, det er helt sikkert målet, at vi vil vinde de sidste kampe, og spillerne får ikke lov til at slappe af. Vi vil gerne holde 0-et, men jeg vil da også allerede nu så småt prøve at eksperimentere lidt med holdet frem mod næste sæson, fortæller Per Eriksen.

Næste kamp er på lørdag i Feldborg, og i den anledning er der arrangeret bustur fra Ravnstrup, så den "store" fanskare har mulighed for at komme med og hylde deres helte. Der skulle efter sigende stadig være ledige pladser, hvis nogen har lyst til at komme med.