27.08.2010:
Ravnsbjerg cruisede videre med storsejr i Herrup

Herrup BF – Ravnsbjerg IF: 1-5 (1-3)

Torsdag aften tog Ravnsbjerg ud i ukendt territorium for at spille sæsonens tredje kamp på sportspladsen i Herrup. Truppen var ramt af fire afbud, det betød at træner Per Eriksen og assistent manager Ole Rosgård begge var omklædt til kampen. Der blev heldigvis kun brug for sidstnævnte.

Kampen startede godt for Ravnsbjerg og allerede efter fire minutter kunne Steffen Bundgård scorer til 1-0. Jacob Rasmussen brød i gennem i højre side, hans indlæg gik helt på tværs af feltet, hvor den fandt en helt fri Steffen Bundgård. Allerede to minutter efter fik Herrup dog en kæmpechance, hvor kun en fin redning af Mads Købke forhindrede en tidlig udligning. De næste tyve minutter blev Herrups bedste i kampen. De fik lagt et godt pres og kom til flere pæne tilbud.

Udligningen kom efter 27 minutter, hvor et totalt passivt Ravnsbjerg forsvar endnu engang tillod modstanderne at scorer efter et hjørnespark. Glæden for Herrup blev dog kort, kun tre minutter senere kunne Rune Nørgård således bringe de grønne foran med 2-1, efter et godt forarbejde af Steffen Bundgård, på et rigtigt flot langskud med det kolde højre ben.  Et skud som Herrups målmand slet ikke fik øje på.  Kort før pausen brød Steffen Bundgård endnu engang igennem i venstre side fandt Niels Andersen, der sikkert øgede føringen til 3-1.

Denne trio har haft stor indflydelse på Ravnsbjergs fine start - i Herrup stod de for 4 af de 5 mål. F.v. Niels Andersen, Rune Nørgaard og Steffen Bundgaard. Træner Per Eriksen kom, som "Oil" skriver "heldigvis" ikke på banen.

Fra starten af anden halvleg satte Ravnsbjerg sig totalt på kampen, der stort set blev spil til et mål. 10 minutter efter pausen fik Kenneth Bundgaard tilkæmpet sig et straffespark. Sebastian Murphy brændte dog den oplagte chance for at lukke kampen. Et noget svagt skud blev således pareret af Herrups målmand. Straffesparkssituationen udløste i øvrigt også kampens eneste gule kort. Tyve minutter efter tog Sebastian Murphy dog revanche da han med et flot fladt langskud kunne bringe Ravnsbjerg foran 4-1. Et kvarter før tid lukkede og slukkede Rune Nørgård, da han på kampens andet straffespark sikkert kunne scorer til 5-1.

Uden at anstrenge sig unødigt kunne Ravnsbjerg tage sæsonens tredje sejr med sig hjem og dermed bevarer den næsten sensationelle første plads i puljen med maksimumpoint efter tre kampe. Næste kamp er lige om lidt. Lørdag eftermiddag kommer Feldborg/Haderup således på besøg på Ravnstrup stadion klokken 16.00. Nu må det lokale publikum da have fået øjnene op for at der måske er noget stort i støbeskeen!