28.08.2010:
Feldborg/Haderup pressede Ravnsbjergs stormtropper
Efter torsdagens forholdsvis ubesværede sejr i Herrup, mødte topholdet i dag langt mere modstand.

Ravnsbjerg IF – Feldborg/Haderup IF 4-3 (2-1)

Efter torsdagens forholdsvise ubesværede sejr i Herrup ventede der i eftermiddag Per Eriksens tropper en forventelig sværere modstander i Feldborg/Haderup. Et hold som Ravnsbjerg mødte i to tætte kampe i foråret (4-5 og 1-0), samt i Fjends Cup, hvor et amputeret Ravnsbjerg hold tabte med 4-2.

Det var derfor ganske uventet at Ravnsbjerg chokstartede med at bringe sig foran 2-0 efter kun fire minutters spil. Begge gange var det Sebastian Murphy der nettede. Første gang efter et forsvarskoks og anden gang efter et godt gennembrud af Jacob Rasmussen i banens højre side. Den gode start blev dog en sovepude for de grønne, der herefter gik helt i stå. Dette gav Feldborg mulighed for at komme tilbage i kampen og efter 40 minutters spil var der noteret tre kæmpechancer på blokken. Først blev et frispark sendt på overliggeren og i to tilfælde kunne Ravnsbjerg takke målmand Mads Købke der med to klasseredninger forhindrede Feldborg i at reducerer. I det 43. minut gik det dog galt da altid farlige Christian Sørensen fik reduceret efter et gennembrud i Ravnsbjergs venstre forsvarsside.

Som det sikkert er alle bekendt vendte Rune Nørgård efter et ophold i Viborg FF tilbage til den rigtige grønne trøje i sommerpausen. To gange i anden halvleg valgte Rune Nørgård at vise sin klasse. Første gang efter 50 minutter, hvor han med en flot aflevering fandt sin gamle angrebsmakker Kenneth Bundgård, der flot flugtede bolden i nettet til en 3-1 føring. Anden gang efter 67 minutter, hvor han med et endnu et flot langskud fra kredsens bedste venstre ben bragte Ravnsbjerg foran med 4-2. I mellemtiden havde Feldborg fået reduceret til 2-3, efter et kiks af ellers stabile Simon Kjeldgård i Ravnsbjergs forsvar. Selv bagud 4-2 fortsatte Feldborg dog ufortørnet og kom til flere chancer, hvor det igen var Mads Købke, der kunne redde kastanjerne ud af ilden for Ravnsbjerg. I det 78. minut måtte han dog opgive overfor Christian Sørensen, der med sit andet mål kunne reducerer til slutresultatet 3-4.

Dermed har Ravnsbjerg vundet de første fire kampe i efteråret og det synes svære og svære at bevare pessimismen. Noget der dog kan gøres bedre er tilskuertallet, der til dages kamp var skuffende lavt. Næste weekend skal Ravnsbjerg igen spille på hjemmebane. Lørdag klokken 16.00 kommer oprykkerne fra Ørslevkloster således på besøg. Ørslevkloster er ikke kommet for godt fra start med kun tre point i fire kampe så måske ligger den femte sejr i streg lige til højrebenet – eller Runes venstreben.