28.04.2010:
Topholdene inden for rækkevidde for Mønsted
Mønsted var bagud to gange mod KK07. men endte med at vinde 5-2 og fik dermed lidt snor i de to tophold.

Mønsted IF - Karup/Kølvrå 07 5-2 (0-1)

Målscorere for MIF:
52. minut 1-1 Jacob Toft
55. minut 2-2 Flemming Bennedsgaard
80. minut 3-2 Flemming Bennedsgaard
83. minut 4-2 Jacob Toft
87. minut 5-2 Sune Langhoff

Tirsdag aften hægtede MIF sig på de to tophold via en ciffermæssigt sikker hjemmesejr.

Kampen startede skidt for hjemmeholdet der i starten blev presset tilbage af et godt kæmpende KK07 mandskab. Allerede efter 4 min. bed udeholdet fra sig med et skud/indlæg, der prellede af på trekantsammenføjningen. Og der skulle gå under et kvarter før udeholdet bragte sig fortjent foran, i en periode hvor MIF var i undertal pga. en udvisning til Flemming Bennedsgaard.

I det hele taget havde KK07 i den første halve time et godt tag på hjemmeholdet, der ikke fik meget til at fungere i denne periode. Men stille og roligt fik holdet arbejdet sig ind i kampen, og det sidste kvarter af halvlegen så det bedre ud for MIF. Inden pausen havde Jacob Toft og Casper Langhoff store muligheder, men pausestillingen forblev 0-1.

Jacob Toft (rød) var mere træfsikker mod KK07 end i Løgstrup i sidste uge.
2. halvleg kom til at forløbe meget på MIF"s præmisser. Dels pga. en ret kraftig medvind, dels pga. KK07 ikke fysisk kunne holde distancen, men allervigtigst fordi hjemmeholdet nu pludselig scorede på sine chancer. 7 min. efter pausen bankede Jacob Toft på fornemmeste vis et frispark op i det lange hjørne. Men allerede i det efterfølgende KK07 angreb svarede udeholdet igen. For meget tøven i de bageste rækker hos MIF blev straffet og så var det op ad bakke igen for MIF. Dog ikke ret længe da Flemming Bennedsgaard få minutter senere kunne bringe balance i regnskabet.

17 minutter inde i halvlegen blev Kenneth Davidsen, af en i øvrigt meget famlende dommer Jørgen Ø Laursen, fejlagtigt præsenteret for et gult kort for brok. Et gult kort Thomas Fjelsted efter kampen "påtog sig æren for". Trods et overtag i spil og chancer skulle man helt hen til 10 minutter før slutfløjtet inden forløsningen kom. Og igen var målet signeret Flemming Bennedsgaard, der sparkede en ripost fra et frispark i mål.

Så faldt KK07 helt sammen. Få minutter senere kunne Jacob Toft score sit andet mål med et skud fra kanten af feltet. Her så KK07"s målmand ikke specielt godt ud. I de sidste minutter kunne Sune Langhoff lukke og slukke med målet til 5-2. Et mål der havde fornemt forarbejde af "man of the match" Kristian Svendsen, der kørte godt og grundigt rundt med såvel forsvar som målmand.

En kamp der må siges at være delt i to. De første 30 minutter var langt fra gode set med røde MIF-briller. Men bortset fra det spiller og fighter MIF en ganske udmærket kamp, og viser god moral ved hele tiden at tro på sejren trods man er nede 0-1 og 1-2. Specielt opløftende er det, at de utallige chancer der er blevet produceret gennem hele sæsonen nu endelig virker til at blive omsat i scoringer.

Næste kamp er Fredag d. 7/5 kl. 19.00 på Mønsted stadion, hvor rækkens andenplads Feldborg/Haderup IF kommer på besøg.