01.06.2010:
Mønsted tabte i Vinderup
Trods stor overvægt i spil og chancer måtte Mønsted tage hjem fra Vinderup med er unødvendigt 0-2 nederlag.

Vinderup IK - Mønsted IF 2-0 (0-0)

Mønsted spillede tirsdag aften en skidt kamp set over samtlige 90 minutter. Man spillede dog godt nok til at være det klart bedste hold, alligevel måtte holdet tage fra Vinderup med et nederlag i bagagen.

Kampen iggenem kom Mønsted til masser af muligheder. Specielt Casper Langhoff kunne i 1. halvleg have gjort det slemme ved Vinderup. Først et hovedstød på overliggeren, og få minutter før pausen en gedigen friløber. Men på trods af masser af store chancer forblev 1. halvleg målløs.

Efter pausen fortsatte MIF med at dominere, og var vel i boldbesiddelse 70 % af tiden. Også efter pausen kom holdet til store chancer. Den største tilfaldt Claus Østergård, der med et godt hug ramte den ene opstander. Men midt i alle MIF-chancerne slog Vinderup contra. Godt og vel 10 minutter før tid løber Sune Skovhus over en halv banehalvdel fra Kenneth Davidsen, der vælger at begå et bevidst frispark et stykke uden for feltet (set med skribentens øjne), dommer Michael Ellingsen mener forseelsen er blevet begået i feltet og dømmer straffespark. Et straffespark der efterfølgende blev udnyttet. Herefter satser MIF endnu mere med flere folk fremme, men få minutter før tid lukker og slukker Vinderup til slutresultatet 2-0.

Et ærgeligt nederlag, hvor man på trods af en skidt præstation, stadig i både boldbesiddelse og chancer er bedre end Vinderup. Men fodbold handler om at score mål og det gjorde Vinderup bedre end Mønsted denne tirsdag aften.

Holdet kan nu se frem til næste kamp som er tirsdag d. 15/6 kl. 19.00 når topholdet fra Løgstrup kommer på besøg.