17.10.2010:
Vendelbo sænkede Mønsted
Pauli Vendelbo fra ØK er i en klasse for sig i serie 3, og det beviste han lørdag i Mønsted, da han scorede begge ØK-mål i 2-0 sejren.

Mønsted IF - Ørslevkloster IF 0-2 (0-0)

Mønsted tabte Lørdag eftermiddag 0-2 til et formstærkt ØK-mandskab, der inden kampen indtog rækkens 2. plads.

MIF var fra start opsatte på at fortsætte de gode takter, man havde haft de foregående to spillerunder. Man kom da også fint i gang. Bolden blev kørt godt rundt, dog til tider for langsomt, og man kom til sporadiske forsøg på ØK's målmand Keld Forsberg. Afslutningerne var dog ikke skarpe nok, så enten fik man skudt lige på målmanden eller helt udenfor målrammen. ØK havde også deres forsøg, men blev dog aldrig rigtig farlige i 1. halvleg. Dog lurede ØK's giftige frontduo Pauli Vendelbo og anfører Lars Sørensen hele tiden på chancen. Men som halvlegen gik, fik man faktisk mere og mere styr på defensiven og dermed også de to nævnte angribere.

Så MIF gik til pausen med en god fornemmelse af, at man havde fat i den lange ende og bare skulle fortsætte på samme måde efter pausen.

Det gjorde man for så vidt også. Bolden var meget på MIF-fødder og man kom stadig til en del afslutninger, men stadig manglede skarpheden og selvtilliden. Èn specifik situation kunne være blevet rigtig farlig, men en friløber midtvejs i halvlegen blev stoppet, da dommer Morten Møller valgte at fløjte offside. En kendelse der efter kampen var genstand for en del debat i begge lejre. Få minutter efter startede ØK's Pauli Vendelbo så et vaskeægte onemanshow. Dribleturen startede omkring midten, og uden nogen MIF-spillere for alvor gik til ham, kunne han med et flot skud fra kanten af feltet bringe ØK foran 1-0.

Efter denne scoring faldt MIF i niveau, det var også virkelig en dukkert, man her fik efter at have spillet fornuftigt i de første 70 minutter. Mod slutningen satsede holdet for at få den udlignende scoring, men ØK slog contra, og igen var det Pauli Vendelbo, der kunne sætte den afgørende scoring ind og dermed cementere ØK's sejr på 2-0.

En kamp hvor MIF rammer et OK niveau, ikke så godt som de to sidste kampe men stadig acceptabelt. Holdets store problem er, at man ganske enkelt mangler skarphed, selvtillid og held i afslutningerne. Lørdag var mulighederne der for at lukke kampen i de første 70 minutter, men MIF forpassede chancen, og så må man sige, at ØK i form af Pauli Vendelbo viste netop den skarphed, som MIF mangler i øjeblikket. Efter kampen blev Kenneth Davidsen kåret til kampens MIF'er.

Med nederlaget må MIF indse, at man befinder sig lige over den 7. plads som afhængig af point kan give en nedrykning. Holdet har dog alle muligheder for selv at afgøre, om det kommer på tale eller ej. I de sidste tre kampe skal man møde de tre hold, der befinder sig under eller omkring den omtalte nedrykningsstreg. Næste uges kamp på Mønsted Stadion mod Herrup BF kan derfor vise sig at blive ganske afgørende. Derfor opfordres alle Mønsteds tilskuere til at troppe op på Mønsted Stadion til årets sidste hjemmekamp lørdag den 23/10 kl. 16.00 for at give den opbakning, som holdet med al tydelighed har brug for i øjeblikket.