05.09.2010:
Mønsted holdt nullet for første gang
Til gengæld kunne angriber ikke udnytte en række chancer, og så endte det hele uden mål i Herrup.

Herrup BF - Mønsted IF 0-0 (0-0)

Mønsted var lørdag eftermiddag den ene part i en, for serie 3-kampe, sjælden 0-0-løsning. Det skete i en kamp, hvor Mønsted havde chancerne til alle 3 point, men skarpheden manglede, og derfor endte det hele, som det startede.

Mønsted kom aldrig op i det gear alle omkring holdet ved, det magter at spille i. Hele tiden følte man, at den sidste gejst og kvalitet i spillet manglede. På trods af det, var det MIF, der var både mest i boldbesiddelse og skabte flest chancer. Herrups eneste to forsøg kom i 1. halvleg, men begge gange var JP Lausen en sikker sidste skanse. I det hele taget skal holdets defensive indsats roses. En defensiv, der ellers i de første kampe har været holdets store akilleshæl. Men i lørdagens kamp holdt de som sagt stort set Herrup fra fadet.

I 2. halvleg kom Mønsteds to største chancer. Først en friløber til hårdtarbejdende Sune Langhoff, og få minutter før tid en stor chance til indskiftede Simon Andersen. Begge gange kom Herrups målmand i vejen. Derudover havde MIF 3-4 chancer, der med lidt mere tur i den kunne/burde give mål. Blandt andet et klokkeklart straffespark begået mod Mønsteds Kristian Svendsen. Desværre var dommeren travlt optaget af at diskutere en tidligere episode med en Herrup-spiller, derfor hverken så eller hørte han kontakten - formentlig som den eneste på Herrup Stadion. Men holdet må bare indse, at marginalerne ikke er på Mønsteds side i øjeblikket. Holdet er placeret, som evnerne er til lige pt - midt i rækken.

Mønsted næste kamp er på hjemmebane Tirsdag d. 14/9 kl. 18.00, hvor Skive IK kommer på besøg.