19.09.2010:
Mønsted rykkede op i tabellen efter smal sejr
Kristian Svendsen sikrede 3 meget vigtige point til Mønsted, der vandt 1-0 over Feldborg/Haderup. Også Mønsteds serie 5 fik vigtige bundpoint.

Mønsted IF - Feldborg/Haderup IF 1-0 (0-0)
 Målscorer for MIF:
48. minut 1-0 Kristian Svendsen

Mønsted var søndag sidst på eftermiddagen ude i et vaskeægte bundopgør mod rækkens bundprop fra Feldborg/Haderup. Mærkværdigt nok de samme to hold som for få måneder siden spillede topopgør på selv samme stadion.

Lad det være sagt med det samme, det blev aldrig nogen flot fodboldkamp. Men der var hele tiden gnist, intensitet og fight fra begge mandskaber. Mønsted lagde bedst ud i den første halve time. Holdet kom frem til en del gode chancer, men som det før har været tilfældet, manglede den sidste skarphed og koldblodighed, når man kom op i Feldborgs felt. Specielt Flemming Bennedsgaard kom frem til en del chancer, men til stor irritation for ikke mindst Flemming selv, manglede skarpheden også hos ham på dagen.

Som halvlegen gik kom udeholdet bedre med i kampen og sad på det sidste kvarter af halvlegen, dog uden at blive alvorligt farlige. Dermed kunne holdene gå til pausen uden scoringer.

Der var ikke spillet mange minutter af 2. halvleg før Kristian Svendsen på en dyb stikning kunne bringe Mønsted foran 1-0. Om det herefter var "frygten" for at vinde, der meldte sig, skal være usagt, faktum er at Mønsted ganske unødvendigt overlod initiativet til Feldborg og lod sig i perioder presse langt tilbage. Selv i en periode midt i halvlegen, hvor udeholdet fik 2 gule kort og man spillede 11 mod 9 formåede man ikke for alvor at tage taktstokken og være spilstyrende. Men holdet fightede hele vejen igennem godt, og specielt midterforsvaret med Jens Harrestrup og Thomas Fjelsted var markante og tillod ikke FHIF at komme til de helt åbne chancer.

Dermed kunne MIF hive tre point hjem i en ekstrem vigtig bundkamp. Sejren bevirker, at holdet kom lidt væk fra nedrykningsstregen og nu kun er 3 point fra den top-2 placering træner Ove Jacobsen før sæsonstart har meldt ud var målsætningen.

Holdets næste kamp er Lørdag d. 25/9 kl. 16.00 ude mod Viborg Nørremarken.

Serie 5 var ligeledes ude i en bundgyser. Her blev det til en 6-4 sejr over Kjeldbjerg. Bo Pedersen 4 mål, Jakob Madsen 1 mål og Anders Jensen 1 drømmemål. Nikolai Jensen stod for 5 assist, i en kamp der i slutminutterne blev skæmmet af en grim skade, da en Kjeldbjerg-spiller brækkede benet. Da der var få minutter tilbage blev holdene enige om at kampen blev fløjtet af ved ovennævnte stilling.