25.08.2010:
Nederlag på 6-1...meget, meget ringe
Sådan betegner vores Løgstrup-reporter Sune Laursen indsatsen mod et rutineret Ulbjerg-hold.

"Tirsdag aften skulle de unge drenge fra DGT igen i kamp. Denne gang var det de bundrutinerede modstandere fra Ulbjerg, der skulle forsøge at hente point på Løgstrup Stadion. Et sted Løgstrup inden kampen havde 8 sejre i år, ud af 8 mulige. Det blev dog en sort dag for Løgstrup-holdet. Eneste afbud til dagens kamp kom fra den skadede målmand Kenneth Andersen. Derfor var det en kampklar Løgstrup-trup.

Det startede dog ikke efter planen. Holdet virkede meget nervøst, og havde alt for stor respekt for modstanderen! Det resulterede da også i, at Ulbjerg kunne bringe sig foran efter ca. 15 minutters spil.
Lidt efter fik Emil Rømer en rimelig stor chance midt for mål, men fik ikke ramt ordentligt på bolden. Bedst som holdet kom bedre med, var det igen Ulbjerg, der kunne hæve armene. På et frispark i venstre side stod holdet og kogte lidt, og efter lidt klumpspil kunne en Ulbjergspiller sætte den ind til 2-0. Herefter kom der lidt ro på kampen. Løgstrup fik bedre fat, og fik sat sig lidt på det. Det blev dog kun nogle sporadiske forsøg. Lidt efter lidt løb tiden ud, og første halvleg var overstået!

I pausen blev man enige om at starte fra nul. Der virkede til at være en meget skidt indstilling til tingene, fra samtlige spillere i første halvleg, og det kunne derfor kun blive bedre. Der gik dog kun et minut, før tingene så endnu værre ud. 3-0 og så var det ligesom lukket. Det blev også både 4- og 5-0, før der var en lillebitte smule at juble over. Her steg den tidligere Ulbjergspiller Steffen Pedersen nemlig op på et hjørnespark, og fik i to omgange headet bolden i kassen. 5-1, og det var da kun for at pynte lidt. Ulbjerg lukkede også lige kampen ved at gøre det til 6-1 på en dødbold, hvor Løgstrup så endog meget ringe ud.

Slut på en miserabel kamp, og en pinlig pinlig pinlig indsats. Det kan ikke siges nok gange. Alt for nervøst, alt for dårlig indstilling, ingen snak spillerne imellem. Der skal helt sikkert nogle helt andre boller på suppen til de næste 11 kampe, for overhovedet at kunne spekulere på overlevelse. Derfor må man se hinanden i øjnene, vende støvler og hoved rigtigt, og så sørge for skrabe 3 point hjem i Stoholm fredag aften. Det ville da være en start.

Kampens spiller blev Kristian Sørensen, der spillede sin blot 3. seniorkamp. 7 stemmer til ham, efter en flot indsats. Mere er der ikke at sige, efter en kamp der kan lære holdet rigtig meget!