15.05.2010
Løgstrup måtte arbejde for sejren
Med en snæver 2-1 sejr over Viborg Søndermarken cementerede LGIF fredag aften førstepladsen. Sune Laursen var tilbage i startopstillingen og havde papir og pen med.

Fredag aften tog vi hjemme i det uindtagelige "Hullet", imod et af midterholdene, nemlig Søndermarken IK.
På forhånd en svær opgave da man aldrig kan vide hvilket hold de stiller med. Det blev dog også svært, og Løgstrup skulle gå igennem meget før de 3 point kom i hus.

Michael Skals havde inden kampen en fuldstændig kampklar trup at råde over, og det betød, at Søren Pedersen, Mads Thorsager, Frederik Mæng og Sune Laursen alle var tilbage. De fire trådte direkte ind i startopstillingen. Dermed en del ændringer i forhold til sidste uges 2-1 sejr i Karup.

Det kunne dog ikke ses på spillet. Løgstrup startede noget usædvanligt kampen rigtig godt. Der blev lagt et hårdt pres på SIK's tunge bagende, og det betød da også en del småchancer. Allerede efter 8 minutters spil kom kampens første gule kort til SIK's midterforsvarer Thomas Andersen. Selv samme Thomas Andersen, der hele sin ungdom, samt en stor del af sin seniorkarriere, har spillet i LGIF. Overtallet blev desværre ikke udnyttet. Men det var tæt på. Specielt Steffen Pedersen sparkede et frispark snært forbi mål.

Efter som halvlegen skred frem kom SIK mere og mere ind i det. Det resulterede i deres eneste to chancer hele kampen. Den ene blev headet i kassen, og dermed var Løgstrup bagud 1-0 for første gang siden mødet med Ravnsbjerg. Det betød også slutningen på 310 minutters rent bur på Løgstrup Stadion. Mere skete der ikke i første halvleg og dermed var Løgstrup nede med 1 ved pausen. Den blev brugt til at hanke op i spillerne, og det hjalp tilsyneladende.

Der gik nemlig kun 2 minutter af anden halvleg, før Michael Skals så en trodsreaktion fra hjemmeholdet, da Steffen Pedersen spillede Rømer helt fri. Fra kanten af feltet var han iskold og udlignede for Løgstrup.
Herefter var det som om SIK gik lidt døde. De forsøgte meget, men kunne ikke, og de spillede sig derfor ikke til en reel målchance i hele anden halvleg. Det gjorde Løgstrup til gengæld. Specielt Alex Kristensen brændte en direktør, man kan vel nærmest kalde det en præsident, da han helt alene med mål tog en skidt beslutningen i forsøget på at tæmme den.

Med et kvarter igen kom forløsningen dog for de ca. 50 tilskuere, på det entre frie Løgstrup Stadion, da Christian Vestergaard (tv) opsnappede en dårlig tilbagelægning, driblede uden om målmanden og trillede den i kassen til 2-1 føring. Jubelen ville ingen ende tage, og lidt efter var også Brian Jensen tæt på at udbygge føringen. Med to minutter igen måtte Vestergaard lade sig udskifte med krampe i begge ben! Meget symbolsk for hans indsats i dag, der var utrættelig.

Resten af kampen løb ud i sandet, og dermed høstede Løgstrup endnu 3 point, og udbyggede føringen i toppen efter Vinderup tog point mod Feldborg i tirsdags. Endnu en gang en god indsats af Løgstrup der byggede lidt på spillet, og fortjent tog pointene. Kampens spiller blev Vestergaard der tog sig af 5 stemmer.

Næste kamp for Løgstrup er lørdag den 22. maj, hvor holdet skal til Vinderup.