14.08.2010:
150 så Løgstrup vinde i sæsondebuten
Og det glæder fodboldudvalget, der op til kampen havde gjort meget for at lokke folk i "Hullet" - blandt andet omdelt 500 løbesedler i byen. Læs her oplevelsen af kampen fra vores reporter på banen, Sune Laursen:

"150 tilskuere (jvf. Gitte Pedersens optælling) så fredag aften i "Hullet", DGT tage hul på en ny sæson. For første gang i 28 år hed den nu serie 2, og man må sige samtlige tilskuere fik noget at underholde sig på! Mon ikke de kommer igen.

Det var et Løgstrup-hold i stærkeste opstilling, der tog imod gæsterne fra Skals FF. Et hold man, som alle ved, havde slået to gange under Fjends Cup. Et er Fjends Cup, noget andet er JBU. Det lignede nemlig ikke en gentagelse af de to foregående sejre for de unge drenge fra DGT, der de første 25 minutter var spillet ned under græstæppet! Holdet virkede meget nervøst, heldigvis udnyttede Skals ikke mulighederne, og derfor overlevede DGT denne periode.

Efter ca. en halv time blev der så begået frispark lige uden for feltet til Emil Rømer. Den tog Steffen Aaby sig kyndigt af, og sendte Løgstrup foran 1-0. Meget vigtig kasse, der gav lidt selvtillid. Lidt efter fik Løgstrup deres anden store chance. Efter et flot hjørnespark fra Søren Pedersen, var selv samme Aaby kun en blokering fra en Skals-spiller fra at sende Løgstrup på 2-0. Mere skete der ikke i en chancefattig første halvleg, og til tonerne af Gnags-klassikeren "Når jeg bliver gammel" kunne begge hold gå til halvleg.

Steffen Aaby stiger til vejrs i semifinalen mod Stoholm under Fjends Cup. Fredag var han på pletten med et mål på frispark. T.h. Christian Vestergaard, der scorede Løgstrups mål til 3-1

Anden halvleg startede noget bedre, og Løgstrup fik presset spillet længere frem. Det gav dog kun sporadiske forsøg, og første store chance tilfaldt Skals. Heldigvis sparkede angriberen forbi. Lidt efter kom kampens første gule kort, da en Skals spiller helt umotiveret løb Kenneth Andersen ned. Et helt korrekt gult, der gav lidt luft til DGT. Desværre gik der ikke længe før Steffen Aaby måtte samme vej, og så var det lige igen!

Kampen skulle dog helt hen til det 43. minut i anden halvleg, før næste scoring faldt. Et tvivlsomt straffe begået af Mikkel Andersen, gav Skals muligheden for udligning, hvilket de udnyttede sikkert. Herfra skulle man næsten selv have været på Løgstrup Stadion, for at fatte, hvad der derefter foregik! DGT tog nemlig sagen i egen hånd, og viste høj moral ved at jagte sejrsmålet. Og det kom! Alex Kristensen fik en nedfaldsbold et stykke uden for feltet i venstre side, og følte bolden iskoldt op i højre målhjørne! En sand perle. At han så fik gult kort for at smide trøjen er en anden sag, og fuldstændig ligegyldigt! Dog koster det en bøde for dumt gult! Kaching!

I angrebet efter fik Skals hjørnespark, den blev headet væk, og da målmanden var med fremme, kunne Christian Vestergaard sparke bolden i det tomme mål fra 50 meters afstand til resultatet 3-1 til DGT. Som det blev sagt på sidelinjen efterfølgende, så var den nok ikke gået i mål, hvis ikke Park og Vej, havde været der torsdag! Den kunne kun lige trille ind, før den døde af sult. Herefter fløjtede dommeren kampen af, og jubelen kunne bryde løs! En fuldstændig uforglemmelig følelsesmæssig rutchetur, og en fuldstændig uforglemmelig aften i "Hullet". Stemningen på stadion havde denne aften nærmest karakter af en folkefest. Det nye initiativ med salg ved banen gik over al forventning!

Et fantastisk fremmøde af de 150 tilskuere, selvom konkurrencen fra "Talent 10", "Så det synger" og diverse underholdningsprogrammer er hård. Mon ikke hver og en kommer igen næste gang når Løgstrup den 24. august tager imod Ulbjerg i "Hullet".

Kampens spiller blev Alex Kristensen der tog sig af 10 stemmer og dobbelt op på øl. Kaching!