09.05.2010:
Afbudsramt LGIF-hold holder topplacering
Men det blev en kneben sejr på 2-1 i Kølvrå fortæller assisterende reporter Steffen Aaby.

Efter en tiltrængt pause på 12 dage uden kamp, så kom dagen, hvor Løgstrups ”Young Guns” igen skulle på pointhøst. Til dagens kamp var der dog bud efter rutinerede kræfter idet at Jacob Skals og ”Hal” Tommy var med i truppen, da der til dagens kamp var fire afbud fra Sune Laursen, Frederik Mæng, Mads Thorsager og Søren Pedersen. Nok om det og nu til kampen, som blev spillet på Kølvrå Arena.

Inden kampen blev der snakket om, at KK07’s målmand skulle prøves af, da han ikke har set for sikker ud, og derfor blev det pointeret fra træner Skals’ side, at vi skulle være klar på at følge op i feltet.

Kampen startede meget lige, hvor der virkelig blev kæmpet om midtbanen, og derfor er der egentlig ikke meget at skrive hjem om. Ikke andet end en god afslutning fra tilbagevendte Emil Rømer, som målmanden kun kunne halvklare. Slutningen på første halvleg blev dog begivenhedsrig med to scoringer inden for de sidste fem minutter.

Først kom vi i front ved Christian Vestergaard efter 42 minutter.  Emil Rømer modtog bolden på sin venstre kant, hvor han trak forbi et par mand ind i banen og fik fyret et skud af sted, som egentlig ikke så så farlig ud. Men som der var blevet snakket om, så kunne målmanden alligevel kun halvklare, og ”Vest” var hurtig over riposten og kunne derfor nemt gøre det til 1-0. På det efterfølgende angreb skete det, der ikke skulle ske. KK07 fik udlignet. Efter et hjørnespark, som Løgstrup ikke fik ekspederet ordentlig væk, havnede bolden ved KK07’s venstre kant, som sparkede bolden resolut i kassen.

Christian Vestergaard var igen på pletten med scoringen til 1-0, og det bringer ham op på 8 mål i kampen om topscorerprisen

Dermed 1-1 ved pausen, som blev brugt til en lille opsang fra Michael Skals. Han mente ikke, der var blevet investeret nok i nærkampene, og det kan man kun give ham ret i. Løgstrup manglede de sidste 20% over hele linjen. De sidste procent skulle lægges på, og så mente man, at sejren nok skulle komme.

2. halvleg startede ligesom første. En masse nærkampe midt på banen, uden nogen af holdene kom frem til de store chancer. Løgstrup stod igen rigtig godt på banen, og med en sikker sidste skanse i Kenneth Andersen, så kom KK 07 ikke til en reel målchance. Efter ca. et kvarter af 2. halvleg havde ”Hal” Tommy en god afslutning fra distancen på en nedfaldsbold efter en dødbold. Afslutningen sneg sig desværre en meters penge over mål.

Netop en sådan nedfaldsbold skulle vise sig at blive afgørende for kampen efter 74 minutter. Løgstrup havde tilkæmpet sig et indkast godt oppe på KK07’s banehalvdel, som Alex Kristensen kastede ind. Clearingen fra KK07 røg ud til Laust Eriksen, som på fornemste vis formåede at holde bolden nede, og dermed hamrede han bolden fladt i kassen til en 2-1 føring. Dermed var Løgstrup tilfredse, og de kørte stille og roligt sejren hjem.

Kampens dramatiske højdepunkt indfandt sig i overtiden, da en ganske ufarlig lang bold røg ned til Kenneth Andersen, som gik ud og greb bolden. En KK-spiller jagtede dog bolden og sprang helt hovedløst ind i Kenneth. Han blev præsenteret for det gule kort af kampens ganske udmærkede dommer, og det kunne der på ingen måde indvendes noget imod.

Dermed kan det konstateres at Løgstrup er tilbage på 1. pladsen, og nu 9 point foran, det efter sigende, bedst spillende hold i puljen. Næste kamp for ”Young Guns” er fredag kl. 19:00 i ”Hullet” mod SIK.