21.05.2010:
Feldborg/Haderup vandt på Liseborg
Feldborg/Haderup kikker åbenbart ikke tilbage men fremad, og i aften blev det til en sikker 2-0 sejr over Viborg Søndermarken.

Sejren kom i hus, uden at spillet var prangende, men i 1. halvleg spillede FHIF god, og det fik da også en fin start med mål til 1-0 allerede efter 6 minutter, og efter en halv time blev det 2-0 - begge mål sat ind af Morten Nielsen.

- Vi fik lagt et godt pres fra starten af kampen, og det kunne de ikke lide, og med vores hurtige scoring fik vi styringen i kampen, fortæller holdleder Jørn Østergaard, der så chancer til flere scoringer før pausen.

2. halvleg blev til gengæld skidt set med Feldborg/Haderup-biller, uden dog at hjemmeholdet blev en trussel. Og det selv om FHIF måtte på eftersøgning efter en målmand, da Jimmy Bertelsen som bekendt er gået på barsel, og Allan Larsen blev skadet mod Vinderup. Men Thomas Lauridsen trådte til, og han holdt buret rent.

Med sejren cementeredes 2. pladsen efter Løgstrup, og den burde styrkes yderligere i næste kamp, når Vridsted besøger Feldborg.