24.10.2010:
Feldborg/Haderup er nu definitivt ude
Efter 0-3 hjemme til Skive IK må de gule ned i serie 4 - en voldsom deroute efter forårets flotte 2. plads.

Feldborg/Haderup - Skive IK 0-3 (0-1)

DA CAPO FRA FORRIGE KAMP

Næst efter Ravnsbjerg er skibonitterne p.t. kredsens mest formstærke hold. Således har holdet hentet 10 points i de sidste 4 runder.

Gæsterne lagde også hårdt fra land og var tæt på at bringe sig i front i kampens indledning. Efterhånden, som halvlegen skred frem, fik hjemmeholdet bedre fat og havde flere kontraer, som desværre ikke blev effektive nok, da den sidste aflevering ikke var præcis nok. I det 30. minut bragte SIK sig i front efter hjørnespark - mere blev det ikke til, således at stillingen forblev 0-1 til pausen.

Fra starten af 2.halvleg kæmpede FHIF hårdt for at slå tilbage uden at komme frem til helt åbne chancer. Det blev ved hjørne- og frispark uden for 16 meteren, som ikke blev udnyttet. Og så gik det, som det så ofte er gået for os i dette efterår, modstanderen øgede føringen (75. min.) til 2-0, for kort efter at cementere til 3-0. Ja - så var hjemmeholdets skæbne beseglet. Ærgerligt på papiret (to sidste kampe) klare nederlag på 0-3. Men fakta er, at FHIF har leveret godkendte præstationer. Vores "akkilleshæl" har været manglede skarphed i og omkring modstanderens felt.

MANN OF THE MATCH: Jesper Kloster

Næste kamp: Lørdag d. 30. oktober i Herrup