06.09.2010:
Remis i Skive
Efter tre nederlag i træk fik Feldborg/Haderup stoppet den stime med uafgjort 1-1 i Skive søndag. Vi har modtaget følgende fra træner Peter Ørskov.

Trods flere stamspilllere ude spillede FHIF en ganske udmærket match. I 1. halvleg holdt man værterne væk fra åbne chancer - samtidig med at holdet selv producerede nogle muligheder - som med lidt mere skarphed burde ha' været udnyttet - derfor forblev stillingen uændret 0-0 ved te-tid

I pausen var man indstillet på, at de 3 points skulle med hjem til Feldborg - drengene lagde også godt ud - men som halvlegen skred frem åbnede vi os mere og tabte organisationen - og gav for mange lette bolde væk. Helt galt gik det midt i halvlegen, da Lasse Høj og Allan Larsen ikke kunne blive enige om, hvem der skulle ta' sig af en lang bold - med det resultat at en "gulbluset" smuttede imellem og trillede bolden mål.

Derefter lavede vi et par udskiftninger og rokeringer - og satte mere pres på fremad banen. Dette gav muligheder i begge ender - først brød Chr. Sørensen godt igennem - men afslutningen røg i sidenettet. 5 min senere kom udligningen på et glimrende hovedstød ved Carsten Gregersen. I slutminutterne satsede FHIF hårdt for "fuldt hus" uden at komme til flere åbne muligheder. I stedet fik værterne en mega chance i "injuritime", som de ikke udnyttede.

Så i det store hele må vi være tilfredse med at komme på tavlen igen! Ros til kollektivet - som havde fire 17 årige med i truppen

MANN OF THE MATCH: ANFØRER CHR SØRENSEN