07.11.2010:
Skidt afsked med Feldborg/Haderup IF
De gule kunne ikke fastholde de gode takter fra sidste rundes 5-2 sejr i Herrup, og det udnyttede Mønsted til at sikre sig endnu en sæson i serie 3.

Selvom hjemmeholdet intet havde at spille for, havde vi håbet at gi' hinanden og de trofaste "hjemmepublikummer" en ordentlig sæsonafslutning. Dette håb blev desværre hurtig slukket, da Mønsted hurtigt bragte sig i front efter dobbelt koks i hjemmeholdets defensiv.

I det følgende kvarter hang spillet slet ikke sammen. I det 17. minut lagde Lasse "Y" et frispark til bageste stang, hvor Carsten Gregersen kom til og headede læderet ind ved foden af stolpen. Efter denne scoring vågnede de "GULE" op og spillede de næste 25 minutter ganske pænt med.

Et kvarter ind i 2. halvleg bragte gæsterne sig igen i front, hvor organisationen slet ikke var på plads, og da dette gentog sig kort efter, var løbet kørt. Med 10 minutter igen blev Søren Anker spillet helt fri til en åben chance, som han desværre missede - en scoring her kunne ganske givet ha sat blodtrykket op hos gæsterne. I stedet rindede kampen ud med Mønsted som glade vindere og overlever - Tillykke til dem herfra med det.

MANN OF THE MATCH: CARSTEN GREGERSEN

Undertegnede vil gerne benytte lejligheden til at sige redaktionen tak for dette efterår - for et godt og seriøst forum!