Nyheder

25.04.2010
To halvlege som nat og dag
Sådan oplevede Feldborg/Haderup kampen mod KK07, der dog endte med en sikker 4-0 sejr.

KK07- Feldborg/Haderup 0-4 (0-0)

48 min. 0 - 1 Morten Nielsen
63 -      0 - 2 Henrik Jensen
73 -      0 - 3 Lars Pape
86 -      0 - 4 Ole Østergaard

Som overskriften antyder, så var det to vidt forskellige oplevelser, som Feldborg/Haderup-lejren stod tilbage med efter kampen i Kølvrå lørdag. I en meget skidt 1. halvleg var der absolut intet, der fungerede og de gule var heldige med ikke at være bagud ved pausen.

- Kun storspil af Jimmy Bertelsen i målet og en ineffektiv Jesper Monberg i KK07-angrebet var skyld i, at der ikke blev scoret før pausen, fortæller holdleder Jørn Østergaard. I pausen fik træner Per Videbæk justeret et eller anden, for straks fra starten af 2. halvleg så det helt anderledes ud.

Morten Nielsen åbnede scoringen på et hovedstød efter hjørnespark fra Lasse Jensen efter kun 3 minutter , og et kvarter senere var Henrik hurtig over en ripost efter et skud fra Christian Sørensen på overliggeren. 10. min. Senere tog Lars Pape så sagen i egen hånd og affyrede kanonen fra 30 meter. Her så Karup-målmanden ikke for stabil ud, men mål blev der. Og så sluttede Ole Østergaard den forvandlede 2. halvleg af med målet til 4-0 efter et godt gennemspillet angreb.

Så nu glæder FHIF-lejren sig til tirsdagens topbrag mod Løgstrup i Feldborg.