Krise i Feldborg?
Det kunne ligne det efter dagens 1-5 nederlag til Herrup, og det resultat sendte de gule under nedrykningsstregen. Træner Peter Ørskov har dog ikke opgivet endnu, og han har sendt os flg.:

Serie 3 FHIF - HERRUP 1-5 (1-1)

BITTER NEDERLAG I LOKALDERBY

At det var et lokalopgør i almindelighed og en vital kamp i særdeleshed - mht. hvem der måtte drikke nederlagets "bitre bæger" og pt. se sig selv under den grimme streg - VAR INDISKUTABEL - at det skulle være os - havde vi ikke kalkuleret med.

Som 1. halvleg skred frem og værterne kom i front - efter et hjørnespark v/Lasse "Carlson" -  og man efterfølgende kom til 3-4 gode muligheder, som blev misset - ja, så gik det som det så ofte gør. Herrup fik et frispark fra distancen, som de snittede i mål - så I stedet for en - mulig sikker føring - måtte vi nøjes schratch ved halvleg.

Hvad vi gjorde fejl i pausen - må stå hen i det uvisse - men fakta er, at vi kom rigtig dårlig ud til 2. periode - så skidt at gæsterne - i det 1. kvarter scorede to gange med os som tilskuere.

Derefter gik vi over til en tre-mands bagkæde - og smed flere frem - men det gjorde kun ondt være - da gæsterne dermed fik masser af rum til deres kontraer - som de udnyttede definitivt til en storsejr - som hvis vi havde kendt vores besøgelsestid ligeså godt kunne havde været i vores favør?!?!?!

Så æv bæv surt show - vi tabte igen et slag - men der er mange kampe endnu så......