03.08.2010:
Vestfjendscup er nu også i gang
Det skete med to sikre sejre til Stoholm og Mønsted i Kjeldbjerg mandag aften. Vi har modtaget følgende rapport fra første runde:

"Mandag aften lagde et solbeskinnet Kjeldbjerg Stadion bane til årets første runde af Vestfjends Cup – en turnering for tre af områdets reservehold (i år Mønsted IF, Stoholm IF og Vridsted IF) og Kjeldbjerg UIF.

Aftenens første kamp var et opgør mellem Mønsted IF og Vridsted IF, der endte med en 5-0 sejr til Mønsted efter pausestillingen 3-0. Begge mandskaber var efterfølgende enige om, at sejren var fuldt fortjent, og kampens største spændingsmoment var, hvor stor Mønsteds sejr skulle blive. Manglende skarphed i afslutningerne i første halvleg og mange Mønsted-udskiftninger i anden halvleg, der ødelagde lidt af rytmen, gjorde dog at Mønsted ”nøjedes” med en håndfuld mål.

Mønsted-målscorere:

Martin Hansen 3

Steffen ”Bull” Jensen 1

Kevin Christiansen 1

Aftenens andet opgør stod mellem Stoholm IF og Kjeldbjerg UIF – et opgør begge mandskaber på forhånd gik med forhåbninger om at vinde. Det skulle dog hurtigt vise sig, at Stoholm-holdet på aftenen var en klasse over modstanderholdet, hvilket først og fremmest viste sig via større løbevillighed og at man ofrede sig mere i tacklingerne. Generelt virkede det til Stoholm ville sejren mere end Kjeldbjerg, og slutresultatet 6-1, efter 4-1 ved pausen til Stoholm er der ikke det store at indvende imod på trods af to Kjeldbjerg-afslutninger på træværket.

Stoholm-målscorere:

Steffen Olesen 4

Rasmus Møller 1

Nikolai Christensen 1

Kjeldbjerg-målscorer:

Martin ”Store” Høj

Anden runde afvikles onsdag aften på Kjeldbjerg Stadion med kampen Vridsted IF-Stoholm IF kl. 18.15 og kampen Kjeldbjerg UIF-Mønsted IF kl. 19.45