31.07.2010:
Skals og Sparkær er under pres i pulje 2
Skals var i gavehumør mod Løgstrup, og Sparkær nåede ikke niveauet fra torsdag i kampen mod Ravnsbjerg.

Der var lagt op til et spændende opgør mellem de to kommende serie 2-mandskaber fra Løgstrup og Skals, begge blandt forhåndsfavoritterne til at tage årets titel. Det blev da også en meget lige affære med få chancer og et selvmål af Skals-anfører Henrik Haubro tidligt i kampen. Den scoring skulle vise sig at få stor indflydelse på kampen, iflg. Løgstrup-træner Michael Skals:

Løgstrups Alex Christensen får her bolden sendt ind foran mål i 2. halvleg.

- Vi kunne efter målet være lidt afventende, og vi stod rigtig godt på banen. Selv om Skals havde bolden meget, så blev det aldrig rigtig farligt før i slutminutterne, hvor panikken i et par tilfælde bredte sig. Det var en koncentreret og disciplineret indsats, og det er jeg rigtig glad for, lød det fra MS efter kampen.

Henrik Haubro og Ruben Pedersen. nakker de om målet i 1. halvleg?

Kollega Peder Henriksen fra Skals er realistisk om sit holds situation: - Det var en lige kamp, hvor vi desværre hjalp Løgstrup på vej med et selvmål. Hvis vi skal gøre os i turneringen, kræver det en sejr i sidste kamp mod Ravnsbjerg, og den agter vi at gå efter, lover Peder Henriksen.

Dermed lægger han op til en spændende tirsdag i pulje 2, hvor alle 4 hold har chancen for videre deltagelse. Ja, de kan endda ende med 4 point alle sammen, og så bliver der brug for lommeregneren.

Skals har scoret 2 mål (det ene i eget net), men har kun et point, mens Løgstrup endnu ikke selv har scoret i to kampe men har 4 point.

I rundens anden kamp kunne værterne fra Sparkær ikke leve op til den flotte arbejdsindsats mod Skals torsdag. Det så faktisk ud til, at der var trætte ben flere steder. Der blev aldrig spænding om resultatet, selv om pausestillingen kun var 1-0 til Ravnsbjerg på Kenneth Bundgaards mål efter 17. min. Sparkær kunne ikke svare igen, og da Dan Larsen midt i 2. halvleg gjorde det til 2-0, var det afgjort. Nytilkomne Niels Andersen satte sømmet i til 3-0, da Sparkær mistede bolden på vej frem og NA blev spillet helt fri midt for målet.

Sparkærs Claus Grud er tæt på at smutte forbi Ravnsbjergs forsvar i 1. halvleg, men det blev ved tilløbet.

Det mest oprivende moment i kampen, var da dommer Kelly Kjær godkendte Sparkærs reduceringsmål i det sidste minut. Nicolaj Pedersen tog som i torsdags chancen udefra, men denne gang gik bolden ikke klokkerent ind i målhjørnet. Målmand Kim Holst fumlede med bolden, men fik sig vendt og raget den til sig. Men da havde dommeren, der var placeret langt fra mållinien. godkendt scoringen. Den kendelse var KH absolut ikke tilfreds med.

Der var enighed om, at sejren var helt i orden, og Ravnsbjerg-siden mente nok, at den kunne have været større. Poul Vistisen fra Sparkær vurderede, at hans hold manglede de 15-20% i markeringerne, og det udnyttede Ravnsbjerg godt:

- En fuldt fortjent sejr til Ravnsbjerg, der spiller bolden godt rundt og er væsentlig hurtigere end os. Men vi har stadig chancen mod Løgstrup, og den går vi 100% efter, men det kræver, at alle mand har den rette indstilling og tror på det, slutter Vistisen.