31.07.2010:
Pulje 1 er afgjort
De to lokale Fjends-klubber Stoholm og Mønsted er allerede klar til årets slutspil. Feldborg/Haderup og Vridsted afgør på tirsdag, hvem der skal spille om 5. eller 7. pladsen. Stoholm gav i eftermiddagens første kamp Vridsted en ren afklapsning med hele 8-1, og cifrene lyver ikke. Kampen var en kopi af finalen i 2009, der jo ikke blev færdigspillet (1-0 til Stoholm), men denne gang var der ikke i nærheden af at blive spænding. Stoholm kom foran allerede i det 12. minut, da Nicklas Jakobsen blev spillet helt fri højre side, og han scorede sikkert hos Jens Søndergaard.

Og så gik det eller slag i slag - først 2-0 ved Ivan Sinding og så startede Partrick Lykke sit målshow til 3-0.  Nicklas Jakobsen øgede til 4-0, inden Patrick Lykke scorede 4 mål i træk, inden Jan Breiner satte trøstmålet ind på et straffespark i kampens sidste minutter.

Herover starter Patrick Lykke sit målshow med målet til 3-0. Kort efter er Jens Søndergaard afdriblet og bolden i mål. "Tilskuere" fra Vridsted er Jan Jensen (tv) og Henrik Lynderup. Bagved dommer Ole Tang og tv. Peter Hansen, Stoholm

Kommentarer fra Vridsted-lejren var kort og kontant: - Vi tabte til et meget bedre hold. De var bedre end os på alle pladser - ganske enkelt!

Stoholm-træner Morten Groth havde i dag husket at udfylde kampreferatet, og havde flg. kommentar: - Med et nyt forsvar igen og nye spillere hjemvendt fra ferie så vi frem til kampen med en vis skepsis. Vi var dog alle enige om at al tvivl om den afbrudte finale sidste år skulle sættes på plads i dag. Vi stod godt over hele banen og lagde fra start pres på deres bagerste, hvilket betød mange bolderobringer højt oppe på banen, og det gav chancerne. Og så et stort tillykke til Patrick med 5 scoringer.

I gruppens anden kamp var der set frem til et tæt opgør mellem de to hold, der kender hinanden godt fra forårsturneringen. Det blev en lige kamp, men Mønsted trak det længste strå, og det var fortjent iflg. begge lejre.

Jørn Østergaard, holdleder fra FHIF: - En lige kamp, hvor Mønsted var farligst på den sidste tredjedel af banen, og det blev afgørende.

Ove Jakobsen, Mønsted-træner: - En fuldt fortjent sejr, selv om kampen bølger lidt i 1. halvleg. Vores organisation var på plads og selv i vores undertal formående FHIF ikke at presse os, og de havde vel ikke en chance efter pausen, før Kenneth Davidsen lavede selvmål 10 min. før tid. Dejligt at vi nu er videre til slutspillet.

Her har Jens Peder Lausen godt fat i bolden. Det havde han ikke, da Mønsted-anfører Kenneth Davidsen
lidt senere sendte bolden i eget mål.

Det nævnte selvmål var genstand for en del snak og forklaringer efterfølgende, men målet kom efter de hørte bemærkninger ud af ingenting. Der var ingen modstandere i nærheden, da Kenneth Davidsen fra kanten af feltet lagde bolden tilbage til målmand Jens Peder Lausen. Problemet var bare, at JP ikke - som Davidsen troede - stod inde i målet men faktisk på linie lige bag ham, så de begge kunne følge boldens vej ind i det tomme mål. Nu fik det ingen betydning, men det gav dog spænding i de sidste 10 min.